Kızlar bayramlık önerisii🌸

Kızlar merhaba

Prensesime bayram için 2 elbise almıştım. Birini çok beğendim ama diğerinin sırt dekoltesi çok açık geldi ve boyu da çok kısa geldi. Çocuklar için neden bu kadar açık kıyafetler yapıyorlar anlamıyorum.

Neyse :face_with_hand_over_mouth:

Şimdi ben bu açık olan kiyafeti iade edip yerine başka bir elbise alacağım ama bir türlü karar veremedim. Aldıklarımı ve kararsız kaldiklarimi aşağıda paylaşacağım. Siz olsanız hangisini alırdınız ya da başka önerisi olan varsa da bakmak isterim​:heart_eyes:

Bunlar aldıklarım.

Çiçekli olanı dediğim gibi iade edeceğim. Krem olan kalacak

Sizce bunlardan hangisi ya da ek başka önerisi olan var mı:heart_eyes:

büyüme çağında oldukları ve kızım elbiseyi pek sevmediği için bir bunu aldım fotoğraflık gibi olacak yani attığınız modellerin sonlara doğru olanları güzel bende olsam ondan alırdım ama tavsiyem aşırı aşırı elbise türü alamamaktan yanayım Müslim kumaşı ikili takımlar da gayet iyi oluyır yaz dönemi

Ben fiyatlarına bakmaktan kıyafetlere odaklanamadım kızıma 8 9 tane yaz elbisesi aldım toplamı 3 bin tuttu ve hepsi de bana göre tabi bunlardan daha güzel ama siz blrsnz tabi ki çok çabuk büyüyorlar bu kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası dediğim gibi gene de elbette siz daha iyisini blrsnz

Bu elbise de çok güzelmiş müslin tarzı almıştık birkaç tane öncesinde, bayrama biraz daha farklı olsun istedik ama içinde durur mu bilmiyorum :face_with_hand_over_mouth:

Sanki benden o elbiseden yanayım gibi :heart_eyes::face_with_hand_over_mouth:

Onlara da tatlı şeyler var ama bence de kızlara çeşit daha çok

Geçen bayram son ana gelmişti aceleyle almak zorunda kalmıştık içimde kalmıştı. Yaz için bizde ayrıca uygun fiyatlı alışverişimizi yaptık zaten :smiling_face_with_three_hearts:

Bu kızımın 2.bayramı olacak geçen bayramda içimde kaldığı için bu bayram için özellikle özenmek istiyorum. Ailelerimizden ayrı şehirde yaşıyoruz. Yanlarına giderken ayrı bir özenmek istiyorum. Sizde sizin için daha güzel gördüğünüz elbiseleri benimle paylaşabilirsiniz. Öneri de istemiştim çünkü, benim içinde mantıklı bir fikir olur :two_hearts:

Ss alınmıyor işaretleme yapılmıyor. Şöyle ifade edeyim almış olduğun ekran görüntüsünde şarjın %58 saatin 16.08 olduğu pembe elbiseyi beğendim ben :heart_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:
Hepsi çok güzel hangisini seçersen seç sağlıkla mutlulukla giysin inşallah :folded_hands:t2:

Fiyonklu olan da fena değil de onu sürekli ağzına alır diye düşündüm

Ya inanir misin bende özellikle fiyonklu olan ve o pembeli olan arasında kalmıştım :smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth:

Teşekkür ederim fikirlerin için :two_hearts::cherry_blossom:

Anladım peki Kızınız kaç aylık Ona göre size elbise Fikri atayım hem de daha uygun fiyatlı hep aldığım bir yerden atacağım size foto

Şöyle bir kaç tane bıraktım umarım faydalı olur

Ben hep lcwdan alıyorum bu fiyatlar bana pahalı geldi ve elbise almayıda çok düşünmüyorum düşer kalkar dizleri hep yara olur misafirlikten misafirliğe elbise anca olur

ben böyle bir elbise aldım kızıma

Teşekkür ederim, hemen inceliyorumm​:two_hearts:

Ayy bu o kadar güzel ki geçen bayram alicam diye karar vermiştim. Alamadım o zaman. Sizde güle güle kullanın gerçekten çok güzel :heart_eyes:

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: