Kızlar bebeğim düştüüüüü!

Bebek arabası bir anlık panikle geriye doğru yattı yolda giderken kafası asfalta geldi sert düştü çok ağladı şuan keyfi yerine gibi ama uykusu geliyor gibi gözleri gidiyor napmam lazım uyutayım mı yoksa beklesin mi düşeli yarım saat falan oluyor

Tabiki bi hastaneye gotur canim kafasi asfalta geldi diyosun Allah korusun gecmis olsun

Biraz daha bekle bence rabbimin izniyle bişey yoktur benim oğlumda 2 gün önce evde balkon girişi taştan başını geriye doğru attı uyku saatiydi kulağının arkası biraz şişti buz koydum geçti 1 saat uyutmadım sonra uyuttum bişey olmadı elhamdülillah

Uyutma kafasinin onune mi arkasi ni mi denk geldi arka tehlikeli gecmis olsun.

Benim de bebeğim geçen gun düştü hem de gözümün önünde 2 saat bekledim hastaneye götürmüş olsam yine bekleticeklerdi. 2 saaf sonrasında bi sıkıntı olmadı uyutmustum

Uyuttum uyandı keyfi yerinde gibi biraz gözleri mahmurlu inşallah bişe yoktur eşime söylemeye de korkuyorum

Uykulu olduğu zaman öyle mi bakıyor toksa şimdi öyle bakıyor

Bence acile götürün çok geç olmadan

Çok korkuyoruz evet benim bebeğim de iki kere düştü evde çocuğu takip ettim soğuk kompres o kadar iyi geliyor ki ama takip et iyiyse bişey olacağını sanmıyorum çocukların kafası bizimkiler kadar sert değil tolere edebiliyorlar çok sert olmadığı sürece . İnşallah bişey yoktur

Canım ihmal etmeden acile götür eşinde bişey derse desin çocuğundan önemli mi Allah korusun evlatlarımızı geçmiş olsun :heart_hands:

Şuan iyi gibi eğer sorun Çıkarsa direk götürücem teşekkürler

Şuanlık sıkıntı yok saolun

Çok saolun şimdilik bir sıkıntısı yok gibi takip ediyorum

Çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bı daha