Kızlar bu nedir(resimli)

Kızlar bebeğimin yanağında şöyle bişey var dokununca böyle sert ve pütürlü. Bu nedir acaba. Bilenler yazabilir mi?

Mantar enfeksiyonuna benziyor.

Ve bu enfeksiyon çok bulaşıcı, sana da bulaşabilir. Cildiyeye görünün derim

Aa bilmiyodum ya. Benim de yeni dikkatimi çekti aslında küçük bişeydi kızarıklık vardı sadece normal bişey sandım ciddye almadım. Bugün duş aldırdıktan sonra baktım kuruluk da var

Egzamaya benziyor ama bilemedim

Egzama gibi görünüyor bence de

Ay zararlı mı acil götürmeli miyim yoksa salı veya cuma günü götürcem

Doktora götür canım baska yerinde bar mı

Egzamaya benziyor yeğenim de vardı sen sürekli nemli tut

Yok başka yerinde kulak arkasında var gibi bide

Zararlı mı acır mı canı

Kısa zamanda doktora götür canım yeğenlerim de vardı kaşınıyor birde kuru oluyor nemlendirmwn lazım doktorun krem yada bir karışım verir

Dermatit gibi geldi bana. Alerjik birşeyler neden olmuş olabilir. Çocuk doktoru bir görsün

Çok sağolun

Sürekli kaşımak ister. Bebişe eldiven kullan bence. Yeğenimin göğsünde vardı hep önü kapalı şeyler giydirdik açık olduğu an kaşımaya başlayıp daha kötü yapıyordu. Sen doktorunla görüş egzama derse burdan yaz ben ablama ne kullandıklarını sorarım çünkü büssürü farklı kremler denediler

Ben ellerinden kulak arkadından egzaması eksik olmayan biri olarak söyleyeyim kaşınır ki bazen ben çok kaşıyıp soyuyorum. Ama bol bol nemlendirirseniz hiçbişey kalmaz

Aynurcum aynısını bugün bebeğimin kolunda farkettim . Doktora götürdün mu ne dediler merak ettim

Ay yok ya henüz götüremedim cuma günü götürcem sanırım ya. Ama ilçedeki aile hekimine danıştım egzamaya benziyor dediler getir bakalım dediler oraya götürceğim yarın bi. Ama garip şekilde akşam üzeri baktım yoktu sertlik yine var ama kızarıklık vs yok elini.sürmeden anlaşılmıyor

Çok sağolun bi görüşeyim doktorla da. Kulak arkasında da var ve eli sürekli kulağına gidiyor

Ahh eldiveni takmıyor ki takınca çekip çıkarıyor. Kaşımak değilde eli sürekli kulağına gidiyor. Bundan dolayı mı yoksa kulağı mı ağrıyor bilemedim ya. Cuma götüreceğim inşallah bakayım ne der ona göre yazacağım yinr buraya. Teşekkür edermm