Evet ya balgam dert bizdede öksürük yapıyor nadir sevindim daha iyi olsun inşallah bebişlerimiz![]()
Amin amin inşallah ![]()
![]()
Canım bende çok çekmiştim bu durumdan özellikle kışın burunları petekler yandığı zaman daha kuruyodu . Özellikle duş esnasında burnuna su veriyormuş gibi yap ardından elinle aşağı doğru sıvazlayarak indir emin ol geliyo
Burun temizleme aletleri çocuğu bir zaman sonra çok rahatsiz ediyo ben manuel ve her türlü şarjlı aspiratör almıştım
Ayrıca bazen gece uyuttuktan sonra nebulizator ile hafif buhar tutuyordum yüzüne doğru oda nefes alışverişinde rahat ettiriyordu
Evet benim buhar makinesi yok onu alcam en azından su koyar tutarım burnuna yada serum… ay bebişlerde haklı valla zor ne diyim
Küçük olan makinelerden almıştım ben şarjlı hem seyahat falan edecek olursaniz çantaya at götür kolay olur tavsiye ederim. Herşey tabiki onlar için
İzotonik yani serum fizyolojik 5 ml cekiyordum kızımın burnunu ben o şekilde temizledim iki buçuk iki buçuk sıkıp akitiyordum baş aşağı sonra sırtına el kubbe olcak şekile aşağıdan yukarıya doğru burnu açılıyordu balgam falan bazen atiyodu. Şimdilerde burnu almıyorsa aynı skeilde evde buhar verince yumuşayıp çok çok akıyordu burnu o şekilde rahatliyordu