Kızlar çocuğuma nerden ayakkabı alabilirim!

Aldim kızlar bayisinden 1000 TL’ye inşallah sever alışır bakalım cidden çok hafif her modeli

Hayırlı olsun, sağlıkla kullansın inşallah siz hangi modeli aldınız :slightly_smiling_face:

Bende bunu kullanıyorum aylardır hala sağasağlam çom rahat yürüyor kesinlikle vicco

Kızlar bebeğim bir yaşına girecek. Bot tarzı bir ayakkabı mı almalıyım yoksa daha ince sportif bir model mi?

Biz bunu aldık çok memnun kaldik hafif ve rahat

Teşekkür ederimm​:hugs:

Öyle mi süper o zaman yaz için ben de bunu bi değerlendirebilirim. İlk ayakkabıları için mağazadan gidip bakıcam önce ben de

Merhaba bunu soğuk havalarda da giydirebiliyor musunuz yoksa yaz için mi kullandınız siz

Şuan 15 ayligiz 2 aydir yürüyoruz 2 aydır kullanıyoruz haliyle kış geldi buda yazlık bir ayakkabı biraz daha kullanırız diye düşünüyorum istanbulda havalar henüz soğumadii. Ama genelde her yere arabayla gidiyoruz biraz daha giydiririm zaten ayak büyüyor olmuyor sonrasında :sweat_smile:

Serap aşığida atmış ya onun bot modelini aldık canım ama garipsiyor halen yürürken :joy: aliscak inşallah

İnce ile üşür demişti adam bize canım bu markanın bı sürü çeşidi var içleri yünlü Felan bakabilirsin