Kızlar çocuğuma nerden ayakkabı alabilirim!

Neye dikkat edeyim bilemedim bikac tane aldım alt tabanı yumuşak Felan yürürken hiç rahat etmedi bı tane e bebekden aldım ağır geldi böyle giyince rahat hareket edebilecek öneriniz var mi dışarıda yerde de giyebilecek tabanlı…

Merhaba vicco öneririm.

Merhaba​:smiling_face:tamam duydum buna bakmadım hiç bakicam tşk ederim

Benim de ilgilendiğim bir konu bu . Şartlarını biliyorum tabanı bükülmeli 40 50 derece en az . Ayak ucu geniş olmalı dar tabanlı ya da düz gelen olmamalı. Ama hangi marka almalı bilmem aşırı da pahalı bişey almak istemiyorum bende kızım 9 aylık şimdiden düşünüyorum yanıtlanırsa başka bende fikir alayım

Evet ya ideal olan neyse o olsun istiyorum bnde

Ben de hopfrög, vicco bakacağım henüz ayrıntılı bakmadım. Takip ettiğim bir biyolog var içeriği temiz olan ürünleri paylaşır ona güvenirim ayakkabı konusunda da tavsiyesini kaydetmiştim. Henüz hamile bile değilken. Ama şimdi bulamıyorum sayfasında, kaydettiklerim arasında hopfrög var muhtemelen oydu. Onu inceleyeceğim ben de ilk adım ayakkabılarını.

Biraz inceledim de bence ilk ayaklabı olarak hopfrög şart değil, fiyat olarak daha yüksek. İlk olarak vicco olabilir bence 700-1000 tl arası fiyatları şu an. İlerleyen yaşlarda daha kaliteli bakılabilir.

Arkadaşlar daha yeni vicco ayakkabi aldım, fiyatı 1200 dü.

Nasıl peki hafif mi ortapedik mi taşıması kolay mı sizce

Tşk ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Evet oldukça hafif, ortopedik, ayağında yok gibi zaten orada yönlendiriyorlar..Bazı ilk adım ayakkabıları orta ağırlıkta mesela onları tamamen yürüyünce koşma duzeyine gelince alın dediler, hafif modeller ve orta hafif modeller ayrı ayrı raflardaydi..

Siz mağazasından aldınız sanırım, ben de hepsiburadadan baktım 797 fiyatı. İndirimde galiba şu an, ama farklı bir model büyük ihtimalle.

Benim gördüğüm model buydu.

Avmlerde oluyor mu bu markayi nerden bulcam peki internet dışında görerek deneyerek alsam

Bu sizin attiginiz yazlık model fakat benim aldığımin üstü deri gibi soğuk ve yağmurlu havalara uygun kışı düşünüp mağazadan aldım, ayağını ölçüp ona göre ayakkabıyı veriyorlar, 21 numara çikti..Normalde LCW dan ayakkabı alıyordum orada 19 tam oluyordu.Magazadan almak en sağlıklısı.

AVM den aldım ben, ayağını orada ölçtüler ona göre ayakkabıyı deneyip aldık.

Vicco aldık mağazasından 1 ay önce 1000 tl civarında

Tamam canım tşk ederim

Anladım teşekkür ederim :smiling_face::cherry_blossom:

Gecen babamiz almis hosuma gitti skecher markasi rahat giyip cikarma yonundede hosuma gitti.

Ağır olabilir sanırım bu canım bizimki yeni yürüyor daha