Tavuk corbasi vermistim goturdum dok. İshalle ilgili degil besinlerle alakali gibi dedi kaka testi istedi hastanede yaomadi eve geldim simdi yapti bir saatte goturmem lazimmis oda imkansiz bugun bi izleyeyim bakayim kakasi katulasti bugun sivi degil yumurta iki haftadir veriyorum bir sikinti yoktu
Mukuslu kaka yapmaya devam ederse mutlaka götürün çok geçmiş olsun
Sivi kakami mukuslu dediginuz kati yapiyor ama her beslenme sonrasi gibi en son saat ikide yapti birde simdi
Yok canım böyle kakasında sümüksü ve cıvık oluyor kan olabilir vücudunda döküntüler kızariklik olabilir bunlar olursa zaten gıda alerjisi olabilir ama yediği gıdalardan ishal olabilir kabız olabilir bu normal ben bebeğime et suyuyla çorba verdiğim zaman biraz kakası sulu oluyor yağlı yediği için bu normal çok uzun süre sürmedigi sürece
Biraz mukus var canım malesef sen yine tahlil yaptir aklindada şüphe kalmasın eğer alerjisi varsa zaten önlemini alırsın birde kirli bez görseli burada paylaşmak yasak sil canım
Sildim mukus neden oluyor tm canim bugun bakayim cogalirsa gene goturecegik
Mukuslu kakanin nedeni emziriyorsan senin yediğin bir gıdaya alerji olabilir yada ek gıda döneminde verdiğin bir gıdadan kaynaklı olabilir ama korkma büyüdükce geçer inşallah ama böyle bir durum varsa mutlaka baktır yoksa bebeğin asiri huzursuz olur hatta bağışıklık sistemini bile etkiliyor bu durum belkide hiç gıda alerjisi de yoktur bilemeyiz tahlil yaptir en doğru sonucu alırsın inşallah temiz çıkar sonuçlari
Gayet keyifli bebehim cok sukur.ama birgun oncesi ayran icmistim emziriyorumda demekki ona var alerjisi dis cikarada bilir 6 aylik suan
Sağlık ocağının verdiğini kullanmayın direk çöpe atın. O yapmıştır bizde sağlık ocağı verirken bile söyledi önermiyorum ama yinede siz bilirsiniz kullanırsanız başka özel d vitaminini kullanın demişti
Eskiki kullandigimi aldim ozel ama verdim aldim zaten onu verdim dun oglen saati ilkkez verdim cocukta basladi.ama doktorda yapmaz diyor o ama o yani iki haftadir ek gidadayiz hic olmadida dunmu oldu .Demekki ilac yapti