Kızlar destek bekliyorum

İyi akşamlar herkese sizlerden bir ricam olacak hanımlar , el emeği doğal malzemelerden yapılmış takı, tasarım eşya satışı yapmak üzere açtığım instagram sayfam henüz çok yeni ,aşağıdaki linke tıklayarak sayfayı beğenir misniz :heart: Çınar Handmade sayfanın ismi :herb: linke tıklayınca açılacaktır :sparkles:

3 Beğeni

https://www.instagram.com/cinar.handmade?igsh=MWl1MXpuY3Z4c2NkbQ==

3 Beğeni

Ürünleriniz çok güzel Zeynep hanım, hediye etmek isterseniz eğer doğanın enerjisinden ilham alan ürünlerinizi taşımaktan mutluluk duyarım :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Tamam boğa kolyesi benden sana hediye :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Dağ kecisi nazik boynuma daha çok yakışırdı :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Tabi :heart: bende beklerim sayfama ava.sanat6 hesabım

2 Beğeni

Ben de takip ettim, bereketli bol satışlar dilerim :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Senin al gerdanına beşi bi yerde yakışır be :sweat_smile:

Takip ettim ben de teşekkürler :folded_hands:

1 Beğeni

Teşekkür ederim ben de sayfanızı takip ettim size de bol satışlar diliyorum :purple_heart:

1 Beğeni

Benim işletme hesabım değildi sizi takip ettiğim hesap kişisel hesabım, ama teşekkür ederim yine de :smiling_face_with_three_hearts: işletme hesabım bir süredir kullanmasam da @mis.atolye oraya da beklerim örgülerimi paylaşıyorum :cherry_blossom:

Evet onu takip etmiştim zaten :blush:

1 Beğeni

Aa teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni