Kızlar yeni eşyalı ev tuttuk ama duvarları çok kirli yarın eşime deterjan aldırıcam acilen siz neler tavsiye edersiniz söyler misiniz şöyle lekeleri çıkaran ışıl ışık yapan birşey istiyorum
Beyaz sabun. Lekeleri daha iyi çıkarır diye ben krem temizleyici kullanmaya kalktım aman Allahım hep iz kaldı. Durula sil dur çıkmıyor bir türlü. Doğrudan beyaz sabunla temizleyin. Evin kokusu da mis gibi olur, duvarlar da ışıl ışıl.
Ben çamaşır suyu parlatıcı ve tursil karıştırıp siliyorum tertemiz oluyor
Cifi, bulaşık süngerine çok minik damlatıp lekeyi siliyorum, çıkarmadığı duvar lekesi görmedim.
Evet en iyi çıkarıcı diyebilirim buna katılıyorum
Eve taşınma sürecinde evi temizleyen bayanlar o şekilde silmişti, bende onlardan görmüştüm
Yalnız ben duvarların tamamını silicem sadece leke değil cif yine de olur mu
Valla ben her türlü lekeyi siliyorum bir sorun yaşamadım misler gibi oluyor, boyanizin yapısını falan bilemiyorum duvarın belli bir kısmında deneyin bence sorun yoksa devam edersiniz zaten iki dk ya kuruyor
Cif evet güzel siliyor ama bütün duvara olmaz sadece lekeleri çok güzel çıkarır ama tüm duvara iz bırakabilir bende siliyorum ama sadece leke olan yerleri güzelce cifleyip sonra çamaşır suyu parlatıcı ve tursil karıştırıp siliyorum tertemiz oluyor