Anladım ben denemiş miydim hatırlamıyorum ama riskli demek ki malzeme ziyan olur dediğiniz gibi. Rulo pasta tarifini ben de kaydetmiştim ama şekli nasıl olur emin olamadım kararsızım hala. İnşallah yapabiliriz
ben bir de 360 derece dönebilen pasta standı aldım, uygun fiyatlı basit bişey ama özellikle pastanın kremasını düzeltmek için işe yarar diye düşündüm. Hem de sonraki doğum günlerinde de pastasını kendim yaparım illaki işe yarar
O da aklımda alıcam inşallah ![]()
İple çok rahat kesiyorum bu şekilde, ama bu da güzelmiş.
Ben kızımın doğum günü için sadece pasta yapmayı düşünüyorum fotoğraf çekimi için alan süslemesi yapmayacağım ama az önce karşıma bir hesap çıktı sizinle de paylaşmak istedim belki faydası olur. Balonlarla çok güzel süsleme yapıyor çok da kolaymış ![]()
Linki açılmazsa da hesap ismi @chercandoit
Çok tatlı süslemeler
ben de aslında ufak kutlamaları seviyorum, özelikle cekirdek aile olarak. Ama ilk doğum günü diye masa süslemesi yapıcam eşimin hevesi var. 1 yaş çocuğu için konsept hazırlamak mantıksız geldi zaten, ilerde kendi isterse isteğine göre birşey yaparım. Şuan için böyle bir süsleme ve bu modelde bir pasta yapmayı planlıyorum.
Bir de bebeğime kendi yiyebileceği minicik bir pasta yapıcam inşallah
rafine şekersiz ama tatlı hoşuna gidecek birşey olsun istedim.
Çok güzel düşünmüşsünüz ![]()
harika olur bence de, şimdiden kokay gelsin ![]()
![]()
Sade ve şık olmuş . Eline emeğine sağlık ![]()
Ayy çok hoş olmuş ellerinize sağlık
![]()
Çok güzel olmuş ya kelepçeli kalıpmı kullandınız bende alacağım kalıp ama kelepçelimi alsam sonra şu ayarlanabilenlerdenmi bilemedim
Elinize saglık bugünde herkes pasta atıyor MAŞALLAH
rahmetli babaannem derdı gözümüz görüyor midemiz doymuyor anneme laf sokacagı zaman
burda da gözümüz görüyor midemiz doymuyor ben buaralar tatlı kirizindeyım adetli dönemlerimemi denk geldı sızın pastalar hep
şaka tqbı nice hayırlı güzel yaşları olsun hep nice yıllara huzurla İNŞALLAHelerıne saglık pastan tam bir sanat eseri olmuş MAŞALLAH BAREKALLAH ![]()
Yaa çok haklısınız, hele de bu platforma ya hamileler ya emzirenler ya da regl olanlar oluyor hiç aklıma gelmedi açıkçası
hakkınızı helal edin yakın olsanız bir tane de size yapardım ![]()
Estağfurullah şaka yaptım sıze afiyet şifa olsun ![]()
Harika görünüyor ellerinize sağlık ![]()