Kızlar göğüste sütü kesmek için hangi dokora gidilir

Bı yardimci olur musunuz kadın dogumcu mu genel cerrah mı gitmeliyim artık damla damla 1 çay kaşığı geliyor 2 göğüsten bitti muane olmalimiyim kitle olayı felan için

Canim ben hastanede çalışıyorum genel cerrahı bakıyor gecmis olsun

Mastır degilim canım bitti yani artık gene o mu bakiyor

Kist olayı felan olur mu süt kaldı mı bilmiyorum sagiyorum ama makine ne kadar çekiyor bilmiyorum.. göğsümü sıkınca gözüküyor

Bu dediğini lz herseye genel cereahi bakıyor ben yıllardır öyle biliyorum

Tamam canım tşk ederim ona var yarın randevum gideyim bakayım

Benimde arada damla dqmla geliyor sanırım mastit olmayi bekliyorum bosaltmak icin :roll_eyes::grimacing:

Ya ağrı olmayınca bnde sagmiyorum valla

Hiçbir şey yapmadı canım doktor haber vereyim dedim ağrın sızın var mı dedi yok dedim kizarikli felan eline birşey geliyor mu yok dedim tamam sagmaya devam edeyim mi dedim gerek yok dedi ya adam beni umursamadı yada böyle olması gerekiyor :joy:

Eskiler taze nane koyun göğsümüze derlerdi. İlk oğlumda yaptım ve gerçekten süt kesildi bitti. Şimdi 8 aylık oğlum var emzirme bitince aynısını onda da yapmayı düşünüyorum. Açıkçası dr a gitmek hiç aklıma da gelmemişti :slightly_smiling_face:

Bende korktum canım kist olayından felann tam boşalıyor mu içi bilemedim ama dediğini yapcam bugün evde var taze nanem tşk ederim

Ben ilk cocogumu 2 ay emzirdim sutum kesildi aradan yillar gecdi bi anda gogsumde bi agirlik doluluk hissettim elimede gelen biseyler var genel cerrahiye gittim ilk elle muayene yapti direk sorudugu soru bebegini nekadar emzirdin oldu emzirmedigin icin olusan kist bunlar dedi 6 ayda bir godoyorum her gittigimde boyutlari buyuyo ve yenisi ekleniyo . İkinci dogumum oldu bundada 2 ay emzirdim 4 aya kadarda gece emdi bikere korkumdan gitmiyorymda kontrole hamileligimden beri gitmedim. Siz dikkat edin degisik bisey farkederseniz muhakkak gidin. Sagmak iyimi kotumu bilmiyorum ki sagdikcada kesilmiyo damla damla geliyo

Bende takipliyim canım normalde annemi göğüs kanserinden kaybettim rutin yılda bir baktiriyordum Ama doktordan doktora değişiyor sende dikkat et aksatma lutfen

Basin sagolsun canim sende ihmal etme sakin . Aynen doktordan doktora degisiyo gercekden bi baska doktora daha gitmisdim o korkutucu seyler soylemisdi bakalim okullar kapansinda gidecem insallah

Tamam canım allah yardımcımız olsun hepimizin

Goguste sutu kesmek incin sagma ve bebegini emzirme simdi sutun coksa sagimi azalt yavas yavas kesilir her halde bnde cogaltcam doy caba gosteriyom​:joy: dok . Mi gidiliyormus bu yuzden ilk defa diydum

Aynen canım aslında tedbir amaçlı gittim kist olayım olduğu için oda oralı olmadı zaten :wink:

He o zaman iyi yapmisin da iyi dok. Denk gelmemis .

Aynen canım öyle oldu biraz

Merhaba naptınız? Çözüme ulaşabildiniz mi?