Kızlar hamilelik düşünenler

Ben de baktırcam önceden bişey yokdu ama şimdi doğumdan sonra oldu sezeryan iğnesi bana 2 dfa battı burnuma kadar şişlik vardı bende bulamadılar o yüzden

Ay bana 4,5 defa batırdılar :roll_eyes: skolyoz var dedi anestezi uzmanı yine yerini bulamazsak mecbur genel anestezi vercez riskli olsa da dedi(yemek yemiştim , kontrole gitmiştim doğumun başladığını öğrenip apar topar doğuma almışlardı) o iğne girişleri çok acı vermişti

O zaman mutlaka bi baktırın, çoğu kişide olan bi rahatsızlık zaten. İnşallah yoktur tabii de, Allah şifa versin hepimize :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Spinal anestezi mi oldunuz acaba? Ben genel anestezi ile sezaryen oldum hiç bel ağrısı ve sırt ağrım yok. Etrafımda spinal olan herkes yıllarca bel ağrısı çektiğinden bahsediyor. Eğer bundan kaynaklı ise genel anestezi isteyebilirsiniz. Sezaryen sonrası normal doğum yapanlar var ama her zaman risk olduğu için doktorlar pek sıcak bakmıyor.

Zır ya her şekili :joy::joy: 2 gün hastanede yatırdılar sancılar verdiler olmadı en sona sezeryana aldılar

Amin inşallah :heart::heart:

Bende spinal oldum belimde ağrı kaldı.fazla ayakta durunca ağrısı acıtıyor,iğnenin yapıldığı bölge.

Normal doğum yapmak için 5sene dolması lazım sezeryanden.Şimdi yaparsan sezeryan olacak zaten.

Ben ikinci çocuğuma hamileyim.

İlk çocuğumun 2yaşı olur olmaz ikinciye hamile kaldım,kendi istegımle tabi.

Doktor sezeryan olacak dedi. Doğumdan daha 2 sene oldu diye.

Bende gecen onu dusunuyorum ,tamamen uyumaktanda korkuyorum uyanamam diye, spinaldende korkuyorum bende travma kaldı cok kotu gecmisti bende.

Çocuğu alır Almaz , 30dakika şiddetli Baş ağrısı yaşamıştım. Kusma yaşadım ama kusamadım ,ayaklarım 6 saate açıldı ,yani bu şeyleri hatirlayinca ,ben ne yapacagim diye dusunuyorum

Çok zor yollardan geçmişsin sende​:roll_eyes: kadınlar çok güçlü. Yerimizde erkekler olsa eminim yüzde 10u doğurmak isterdi, üreme diye birşey kalmaz insanlık giderrk yokolurdu​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Tabi :joy::joy: canları tez oluyor ben baya zorlananlardanım sesim çıkmamıştı hiç ama şimdi hastane fobi oldu o anları aklıma getirmek bile istemiyorum

Birşeyi ilk defa yaşıyorsak korkmuyoruz ama yaşadıktan sonra da işte fobi oluyor. Biz olmasak erkekler bir hiç :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Gittim mr çektim bu aralar ailemdekiler hep hastalıkla uğraşıyor ondan gösteremedim randevuda zor bulunuyor

Sonucunu bi yapay zekaya atsana canin en azindan ne var ne yok ona gore randevu alirsin

14 ay sonra normal dogum yaptim kendileri teklif deneyelim dedi oyle de oldu.