Kızlar her akşam uykudan snra agliyor

Kızlar bebeğim 8 aylık oldu galiba ek gıda verdiğimden beri uykuda ağlıyor yani akşam 8 de uykusu geliyor uyutuyorum her akşam yarım saat snra ağlıyor destekli uyduğu icinmi yksa yediklerindenmi akşam 6 gbi yemek veriyorum iki saat geçmiş oluyo karni mi ağrıyo acaba nasıl anlayabilirim ya da akşam 8de uykusu değilde karnı mi ağrıyo masaj mi yapmalıyım :thinking::confused:

Kaka durumunu kontrol edin gazdan şüpheleniyorsanz gaz ilacı verip test edebilirsnz veya yemek verdikten 1 saat sonra bisiklet hareketi yaptırıp gaz çıkarmasını kolaylaştırabilirsinz ek gıda dönemi oluyor büyük ihtimalle karnı ağrıyor diş ağrısı kulak ağrısı gibi bir problemi yoksa

1 Beğeni

Arasin annesi herseyi saymis saymadimlarida destekli uyumasi yada yakin zamanda korkmus olmasi… gozlemleyerek deneme yanilmayla bulmalisin​:smiling_face_with_three_hearts:

Evet uyurken gaz çıkarmaya çalışıyor ama kakasını iyi yapıyor muhtemelen karnı agriyo masajlara basladim bakalım ins faydasını görürüm teşekkür ederim canım :heart_eyes:

1 Beğeni

Korkmuş olabilir de fındığım desteksiz uyumuyor valla bi ara alıştı desteksiz ama ben illa emzircem die kendime iyice bağladım çok akilliymisim gbi

1 Beğeni

Rica ederim canım inşallah faydası olur.:heart_eyes:

1 Beğeni

Obur uygulamada begeni butonundan gulucuk emojisi filanda cikiyodu burda cikmadi ama guldum valla demisin ya cok akilliymisim gibi diye​:rofl::rofl: onu bende yaptim zirtpirt gece kalkip oturarak uyuklaya uyuklaya emzirmek zoruma gitti yataga aldim simdi yatagindan nasi atcam diye dusunuyom

:joy::joy:ah ah bu analık yüreğimiz eşim sırtını sıvazlardi beşiğinde uyurdu ama ben durur muyum yk aç derdim emzirirdim ayakta bide bizim kg sorunumuz vardı aslında sınırda kilo alan bir bebekti hep drlar normal derdi ama çevrem ac derlerdi sürekli hep onların yüzünden yksa bebeğim uyumluydu :joy:ama şu an nasıl desteksiz uyutcam die dert yanıyorum

Care bulursan ve işe yararsa banada haber et :crazy_face::rofl:

İnşallah :grin::grin: