Allah kolaylık versin canım sizinki biraz büyümüşte 3.aydan sonra geçmiyorsa 6. Aydan sonra geçiyor sanırım. Benimki 26 günlük canımıza okudu resmen. Benimkide gündüzleri 2 saatte bir uyandırıyorum uyandırmadığımda 3 saat sonra ağlıyor zaten. Ama kime sorsam bebeğin çok yiyor biraz kes diyor ama vermediğinde durmuyor asla. Damla olarak ne vermişti
Hayır senin bebeğin gayet normal besleniyor cnm ilk 3ay 2saate bir emmesi normal sarılık olmaması için sen kimseye bakma banada dediler ne çok emziriyodum felan dinlemedim ne güzel kendi 3saate bir kalkiyorsa acikmiş demektir zaten akıllı bıdık masallah benimkide öyle kalkardı hala sancidan dolayı çok aık besleniyoruz bizde sancı olmasa uyuyacak kızımda işte …aynen geçmesi 1yasina kadar çeken varmış kuzum ya ne diyim Allah yardımcımız olsun damla olarak ilk nurse harveys kullandım hiç faydası olması sonra sab simplexs kullandım birazcık fayda etti gibi sonra heralde vücut alışıyor oda fayda etmedi şu andada biraktim ya her türlü çekiyor cunki
Aynen canım Allah yardımcımız olsun. Bugün sağlık ocağına gittik kontrole 26 günde 1 kg almış hatta üstünde almış ama kıyafetleri falan olduğu için 200 gram eksik saydık bile maşallah
Bebeklerimiz iyi olsunlar da bugünlerde geçer inşallah
bu arada ebeye sordum mümkün olduğunca damla kullanmayın sonuçta katkı maddeleri var ilaç ne de olsa masaj yapın bol bol duş aldırıp zararı olmaz dedi damlaya hiç başlamayı düşünmüyorum şuan
Amin cnm aminn ayy masallah maslalah kuzuma inşallah daha çok toparlar seninki baya küçük daha daha çok büyüyecek annesi
Evet evet banada söylemişti hemşire ama çok sancılı olduğumuz için doktorun önerisiyle başlamıştık bizde bnde biraktim artık