Kızlar alt karnımda kasıklarımda Ağrı var beyaz kremsi akıntım var neden olabilir düz yatıyorum olmuyor kıvırıyorum olmuyor uyuyamıyorum artık
Bu sebepten yarın doktora gideceğim . Karnımın içinde ağrı var ince ince. Yumurtalıklarım sürekli ağrıyor ve akıntım çoğaldı. Bakalım ne diyecek
Gidince yazarmisin neden olduğunu bende artarsa gidecem
Benim regl bittikten sonra 3 gün sonra kan pıhtısı düştü o günden beri ağrıyor
Tuvalete gitme hissin geliyor mu
Yazarım tabi
Sık tuvalete gidiyorsanız bence ilerlemeden doktora gidin. Evlendiğim ilk hafta olmuştu ve o aprı gittikçe şiddetlendi çok zordu. En sonunda acile gitmiştik serumla geçmişti. Enfeksiyon olabilir
Yok o kısım olmuyor
Gittinmi doktora canim
Valla çok üşendim iptal ettim oğkuma sarılıp uyudım![]()
![]()
![]()
Bnde de çok sık oluyo ağrı ve fazlaca akıntı ama hiç gitme dm bunun için doktora
Benim gittikçe çoğalıyor bebeğim grip oldu sağlık ocağına götürdüm bugün bizi takip eden ebe korunma yöntemimizi sordu sonra başımdan geçen olayı anlattım drye git kist olabilir dedi ayın bizim burda randevu yok pazar günü annemlere gitcem oradaki drde varmış ayın 18.de gidecem
Ya çok çok gecmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur bnde de oluyor ara ara regl ağrısı gibi ama değil belime vurmuyor alt karın ağrısı çok oluyor 1-2 gün arası alıştım heralde hiç önemsemedim nedense ama siz ihmal etmeyin Allah şifa versin
Benim belime vuruyor alt karın ağrısı kasik ağrısı var uyutmuyor bu sağa dön bı sola dön sabah oluyor