Kızlar kulağı böyle sarı sarı akıyor mu acaba

Dışından bi kaö gğndğr alıuorum ama yine arada geliyor sanırım hiç kulagını tutmuyor ama normal nidir sizce ???

Benim oğlum da da kulağının ucuna geliyor oda kulağını tutmuyor 2.5 aylık belki normal dir

Temizliyor musunuz peki

Akıntı seklinde ise dra goturmek lazım enfeksiyon olabilir. Kulak kiri genelde topaklanmıs sekilde cıkıyor dısından alıyorum bende drumuz oyle önermişti içine sokmadan dikkatli bir sekilde. Aile hekimi de bakıyor gidip bi gösterseniz iyi olur aslında en azından içiniz rahat eder

Akıntı şeklinde değil top gibi duruyor yani sıvı değil birde böyle içerde değil daha dışında oluyor yani pek anlatamadım ama kulağını emziriken temizliyorum dikkatli birsekilde

O sarı salgı dışardan gelen toz kir vs nin toplanmış haliymis gelmesi gayet normal enfeksiyon değil yani kulağın doğal akışı

1 Like

Konudan çok bağımsız ama sizi o kadar kendime benzetiyorum ki yazdıklarınız telaşınız evhamınız :see_no_evil_monkey: ayna da kendimi görmüş gibi hissediyorum

1 Like

Bilmediğim onkadar ley varmış ki

Teşekkür ederim odman gönğalın vşdeosun abaktım kir diyor onda

1 Like

Alıntı şeklinde değilse güzel bence çünkü kulak kendi kendini temizleyen bir organ . Tozu kiri herşeyi atıyor dışarı orayı da temizlemek bize düşüyor

1 Like