Kızlar malt içecek işe yarıyor mu süt arttırmada

Hangi rengi iyi yardımcı olur musunuz… Beslenmeye dikkat ediyorum ama artmıyor bebeğim emmiyor en azından sagip vermek istiyorum

Merhaba canım! Malt içeceklerinin bazı annelerde süt üretimini artırmaya yardımcı olduğu söyleniyor, çünkü içeriğindeki B vitaminleri, demir ve magnezyum süt üretimine katkı sağlayabilir. Ancak, her anne için kesin bir sonuç vermeyebilir; bu yüzden senin vücudunun nasıl tepki vereceğini deneyerek görmen en iyisi olacaktır.

Renk farkı konusunda ise, genelde malt içeceklerin açık renkli olanları tercih ediliyor, çünkü daha hafif ve ferahlatıcı oldukları söyleniyor. Ancak, koyu renkli malt içecekler de bazı annelerde işe yarayabilir. Hangi markayı ya da rengi denemek istediğine sen karar verebilirsin, burada kişisel tercih önemli.

Süt artırmak için diğer öneriler:

1. Bol Su İç: Vücudun süt üretirken çok fazla su harcar, bu yüzden su tüketimini artırmak önemli.
  2. Sık Sık Sağmak: Bebeğin emmiyorsa bile, sütünü sağarak düzenli olarak göğüslerini boşaltmak süt üretimini teşvik edebilir.
  3. Rezene ve Anason Çayı: Bazı anneler rezene çayının süt üretimini artırmaya yardımcı olduğunu söylüyor.
  4. Dengeli Beslenme: Protein ve sağlıklı yağlar açısından zengin bir diyet süt üretimini destekleyebilir.

Eğer süt üretiminde hâlâ zorlanıyorsan, bir emzirme danışmanından yardım almayı düşünebilirsin. Her şeyin yoluna girmesini diliyorum, sen harika bir iş çıkarıyorsun! :sparkling_heart:

3 Beğeni

Malt içeceği süt yapıyor doğru ben yeşil olanıni almıştım hatta kampanya vardı 12 tane aldım 3 tanesini zor içtim bana göre tadi igrencdi ve aşiri kilo yapıyor 3 kutuda 4 kilo aldım şok olmuştum bir dahada içmedim tabi herkesin bünyesi aynı değil

Hadi ya kalorisi az yazıyor bide…gözle görülür fark etti mi sütünüz

Benim doktorum malt iceceklerin sutu cok artirdigini soylemisti ama ben sadece bi kere tadina baktim ve hic begenmedim. Sutum yetmese zorlayip icebilirdim ama oyle asla icilmeyecek bir sey degil. Esim severek icti :smiley:

Rengi fark ediyor mu peki birşey dedi mi doktorunuz

1 Beğeni

Yani baya sütüm arttı ama dediğim gibi ben içemedim meyve suyuna katıp zorla içmistim sonra kiloda alınca bıraktım başka çözüm lere yöneldim kimi tadını seviyor kimi insan sevmiyor ama bana göre igrencti

Anladım tşk ederim

Bende içtim tadı pekmez tadı gibi benim sutumdede bayağı farketti gerçekten arttırıyor çok güzel değil ama içilmeyecek kadar da kötü değil

Rengi hakkinda bisey demedi ama fark etmez muhtemelen. Biri az kalorili olarak üretilmis sadece

Burada birisi peja markasinin malt icecegini tavsiye etmisti bu arada bi bakin isterseniz

Anladım çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tamam çok teşekkür ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

E bebektenmi aldiniz

Evet ebebekten aldım 12 al 6 öde vardı

1 Beğeni

E bebekte satilanlarin tadini begenmedim, içemedim. Peja yada Efes’in alkolsuz birasını öneririm.

Ebebekte satılan var onun tadını beğenmiyorlardı yorumlarda ben migrostakini alıyorumdum ananaslı ve armutlu güzeldi. Bi ara sütüm azaldı 2 hafta hergün içtim faydası oluyordu

Süt için herşeyi denedim attı şükür ama kavun :melon: tavsiye ederim sütü arttiriyor