Kızlar mesaj atma bölüme nerde yazıyor ben göremiyorum ya

Gerçekten mi ya kizarsaniz..:grinning_face::grinning_face:daha önceki actgm konuyla alakalı işte eşim parkta bir kadına bakıyodu ona kızdım.esimde bana kızdı ne alaka diye bgnde gordm işte kadını ben tam parka giderken eşim çocuğun tokasni takmaya çalışıyor bide arksna dönüp kadına bakıp kafasini önüne çevirip çocukla ilgnlr ya neyse tam yanına giderken gördüm kudurdum sinirden eve gelince noluyor derdin ne falan derken bende bak yine baktın niye arkani dönüp ona baktın işte dedim şaşırdı aslnda kızdı küstü falan ya eşeğin aklına karpuz çekirdeği soktum resmen

Özellikle dönüp baksa bende sinir olurum :face_with_monocle:

Yani geçen sefer ona nie bakiyon demesem bgn bakmaz miydi acaba ya sinir oldum

Senle ne alakası var bakmıyorduda sen diyincemi bakar oldu

Yakın arkdsma söylüyorum abartiyorsun senin yüzünden artk daha da bakar diyor özellikle bakar neden tuba kadına bakma bakma diyo diye bakar diyor arkdsm bana….ayyy sinir oldum ya

Kuruntu yapıyormusum ee benm hep aklımda onunda aklında olmaz mı

O zaman boşver durduk yere kuruntu yapma belkide bakmamiştır sen yanlış anlamışındır

1 Beğeni

Evet ama bu iki oldu resmen tetikledimm

1 Beğeni

İlginç doğrusu :grin: yani inadına yinemi yapar diyorsun :rofl: nasıl bir karı koca ilişkisi doğrusu pek anlayamadım :sweat_smile:

1 Beğeni

Allah’ın hakkı 3 canım

2 Beğeni

Ne inadı??? Bakiyor mu benm kuruntum mu soruyorum ya

:unamused_face::unamused_face::unamused_face::unamused_face::unamused_face::unamused_face:tabi

Tetikledim dediğine göre :sweat_smile::sweat_smile: ayrıca evlilik böyle yürümez baktimi bakacakmi gibi kuruntularla bakan adam sen yokkende bakar her dakika yanında değilsin yapacak olan zaten istediği herseyi kılıfına uydurup yapar. Yanlış anlama bu benim görüşüm sana saçma gelebilir ama banada bu söylediklerin biraz saçma geldi​:sweat_smile:

Yok saçma dgl tabiki haklısın diyorum ya kuruntum arkdsm bile kızdı bana linclenecegm dedm ya hatta paylaşmak istemedim ısrar üzerine söyledim..bnm hatam :pensive_face:

Amaaaaaaan boşver be tuğba123456 bakarsa kendine bakmazsa ahirete. Yani bazen öyle kadınlar var ki ben bile bakmadan edemiyorum :laughing::laughing::laughing: baktı bakmadı kavgasına girersen çıkamazsın

2 Beğeni

Yok yok rahat ol istediğini post atabilirsin. İçine atacağına bosver yaz gitsin :sweat_smile:

Ahahah vallahi salla gitsin :joy:

1 Beğeni

Tabii bura ne diye var :joy:

1 Beğeni

Aman bakarsa baksın ya eşin umrunda olmasın ne bok yerse yesin de ama bunu gerçek anlamda söyle ozmn herşey degişir umursama kendi çevrende kendi çoçugunla ilgililen onuda dahil etme ozmn o senin etrafında dolanıp düşünür

Ne kadar çok umursarsan o kadar çok olurmuş evet çok haklısın bu yorumun altını çizerim tşk ederm gerçekten burda şakasına vurdular ama senin yorumunun beni rahatlattı :heart:

2 Beğeni