Kızlar mesaj atma bölüme nerde yazıyor ben göremiyorum ya

Bakınca sen sorunca “he baktım” mı dicek Allah aşkına. Erkekler sürekli sorgulanmaktan,yargilanmaktan hoşlanmaz. Sal adamı biraz. Bakıyorsa ztn buna engel olamazsin ve sen kisitladikça ona tatlı gelir. Umursamadiğini göster,ilgilenme tabi bunların da dozu var. Dozu aşmamak şartıyla.

1 Beğeni

Neden kaldırıldı ki ?

1 Beğeni

Arkadaşlar WhatsApp grubu kurmak istediler numaralarını paylaştılar admin de ona izin vermedi Onun için kaldırdılar

2 Beğeni

Aha da ben cidden bazen öyle kadınlar görüyorum dönüp bir daha bakıyorum ne kadar güzel diye erkekler nasıl bakmasın sgshfjfk tabi ki bakmamalı da @Tugba1234 baktğndan emin değilsen sadce şüphe ve kuruntu varsa uzaktan takip et bunu eşine sorarsan elbette ters teper aklına sen koymuş olursun dediğin gibi senin de ayrıca niye linçleneesin kız bide bişey daha söylim aile içi iyi kötü ne yaşarsan kimseye anlatma en yakın arkadaşın da olsa bende arada anlatıyordum burda reelde kimse beni tanımıyor diye ama bi iki kere anlattım yakınım dediklerime her seferinde yüzüme vuruldu diyeblrm yine de sen blrsn elbette

1 Beğeni

Reels de anlatmicaksak yanımızdkiler yüzümuze vuruyor ya evet burda kimse sonradan sen böyleydin zaten aulen böyleydi demiyor ki

Ey gidi diyolar. Resmen taaaa geçmişine iniyolar ve senin önceden yazdığın sorunlarınla alay eder gibi bir bir yazıyor tartışmada. Bi kaç arkadaşımız yaşadı bunu

1 Beğeni

Onların aybi dışardaki lerden bi frklari kalkmıyor onların da zaten