Kizlar normalmi

Kizlar 2 ay once verem asisi yeri boyle

Etiket yaoamyi bilmiyorum ne yaomam lqzim kizlar

Mutlaka bilen anne vardir

Geçmiş olsun verem aşısı olduktan sonra iki iki buçuk aya kadar da bu şklde fındık byklğnde şişlik döküntü morarma normal iyileşme süreci ile ilgili dr yine de içiniz rahat etmezse bi doktora yada sağlık ocağına gösterrblrsnz

Admine sormak istedğnde @admin diye örnek veriyorum bana sorsan @Birprensesannesi veya başkasının kullanıcı adını bu şklde etiketlryrblrsnz geçmiş olsun

Ilk yapildiginda vardi kızarıklık sonradan boyle sis oldu ay sonra olur mu onu merak ettim

Oluyo çoğu bebekte özellikle hassas ise vücudu daha çok olur sorun etmeyin

Sizi qz biraz tanıyor um burdan görüşleriniz cok faydali ayrica tsk ederim rabbim böyle annelerin sayisini artirsin sevgiler hayirli sahurlar

Ben teşekkür ederm Allah razı olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

Bi doktora görünmenizde fayda var. Fakat ben mi anlayamadım yoksa öylemi verem aşısı omuz başından olmuyor mu sanki dirseğin üstünden yapılmış :thinking:

Yani daha yukardan olması gerekmiyor mu

Sanirim esim birqz ters cekmis yok tam asi yeri bide resim de buyuk acilin cocuk doktoruna gösterdik iyileşiyor normal dedi 2 ve 5 ay icinde bu sekilde iyileşiyor urnus

Ha ben yanlış görmüşüm demekki görünce diresiğin hemen üstü gibi gözüktü

Benim kızımın da şu an öyle, 2 aylıkken yapıldı aşı, kızım şu an 5 aylık olmak üzere. 2 hafta önce şişliği gördük biz de, hala aynı şekilde şii ve kızarık. Tamamen normalmiş iyileşme süreci bu şekildeymiş 1 yıla kadar kabuk filan olması da normalmiş

Normal canim hemsire soylemedimi yara olucak dokulcek diye bnaa soyledi bizim ayni olmaya basladi sonra iz kalack iste

İlk basta bizimde yokdu kizim 6 aylik asi oldu bir iki ay sonra olmaya basladi

Ay cok sukur cok sevindim canim bilmiyor dum hatırlamadım hemsire yi söyledim i diye ama cok panik yaptım saglikla yaşasinlar ins

Bizimknde olmadı mercimek kadar kırmızı izi. Sonradan böyle olma ihtimali var mı ki?

Bilmiyorum ki bizde hiç iz yoktu 2 buçuk ay boyunca, 2 buçuk ay sonra birden bu hale geldi kırmızı ve şiş. 4 buçuk aylıkken ortaya çıktı. İlk başta ben de çok korktum ama normalmiş

Çok normal böyle dışa vurması hatta aşının tuttuğunu gösterirmiş geçmiş olsun