Kızlar özel bir konu ve beni çok üzrn bir durum yaşayan varmı acaba

Saolasin cnm Allah razı olsun gerçektende öyle çok haklısın güzel fikirlerin için çok teşekkür ederim şimdilik senede 1defa endokrinoloji ye gidiyoruz dediğin gibi ergencelikte daha zor olur o aşamaları atlattığı zaman konuşuruz inşallah eşimde onaylarsa

1 Beğeni

Evet eşimle konuşayım daha mantıklı geldi söylediklerin çok saol​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba ben ergenlik zamanının bu konuyu konuşmak için pek uygun olmadığını düşünüyorum açıkçası. Hatta çocuk ve ergen psikoğundan destek alarak zamanına ve nasıl konuşulması gerektiğine karar verebilirsiniz.
Ama bunu bir eksiklik olarak hissetmemesi gerekir. Bunu farklılık olarak değerlendirmesini sağlamanızı öneririm. Bu farklılığın kendine olumsuz sonuçlar doğurmayacağını fakat isterse estetik operasyon geçireceğini falan söyleyebilirsiniz ki zaten bu da bir nevi estetik sayılır sonuçta görüntüyü düzeltmek amacıyla yapılan bir operasyon

1 Beğeni

Teşekkür ederim cnm güzel fikirlerin için Allah razı olsun evet ergencelikte hırçın oluyorlar ergenceligi geçince söylemek daha olumlu