Kızlar sinekle başım dertte fotoya bakar mısınız

Napacam bilmiyorum

Ah yavrumn kıyamam siveno sivrisinek ve kene kovucu die bi spreyi vsr onu kullan istersen biz kullanıyoruz

Beşikte uyutuyorsan cibinlik taktır Canım benim kızım rahat etti yoksa senin minik gibi olmuştu

Ay yok valla yanımda uyuyor

Bende duydum bunu cnm sivenoyu ama 2 yaş üzeri diyen var

1 Beğeni

Oy kurban olurum benim kızımi da yemislerdi hep, şu prize takılan sinek kovuculardan aldım bayağı azaldı, bebek icin de eczacı fenistil jel verdi inanılmaz bişey :heart_eyes: kaşintilarda falan da çok iyi o da rahatlatır, şimdi annemlerin köyüne giderken de eczaneden sinek ve kene kovucu sprey almayı düşünüyorum ama prizi takılan sinek kovucuyu yanımdan ayirmam daha

Ben de vücuduna bişey sürmek istememistim sinek kovucu işe yaramasaydi aktartan nane yağı alcaktim, heryeri yaladigi için korkuyom biraz

Benim de yanında uyuyor uyuduktan sonra beşiğe koyuyorum cibinliği kapatıyorum rahat uyuyor

Bizimki 1 yaşında ben kullanıyorum sıkıntı çekmedik şükür
Arkadaşın dediği gibi elektriğe takılan o likitlerden de deneyebilirsin ama kutusu kırmızı olsnlardan al onlar çok iyi ben sadece yatak odamda likit kullanıyorum bebeğim hareketli olduğu için sprey sürüyorum akşamları