Kizlar ucuk mu sizce acill

Kizlar oglum yaklasik 1 haftadir asiri mizmiz dis cikariyor dis etleri asiri sis ve kabarmis durumda suan 9 bucuk aylik yaklasik 5 gun once dilini isirdi ve ugundu cocuk bildigin nefesi gitti aglarken cok korktum cocugum elimden gitti sandim o gun korktu mu bilmiyorum illaki korkmustur bende cok bagirdim cubku agladim ama etrafimdakiler disinde kaynakli agzindaki yaralar ciktigini soyluyor ilk bas dudaginda kucuk sivilce cikti boyle iltihapli sekilde sonra yayildi resmen iki gunde surekli eli agzinda gozunu ovcaliyor annem ucuk cikmis galiba oda yaymis dedi goz pinarlarinda var sicilcelenme buyuk ihtimal kasiniyor ki cocugum tek gozunu kasiyor orayi nolur basina gelen var mi dis cikarma doneminde boyle olur mu azilar kopek disleri hepsi kabarik agir gelmis olabilir diyorlar nolur yardim edin

Ya affedersiniz ama bu duruma rağmen hâlâ doktora gitmediniz mi? Valla şaşırdım…

Hiç böyle bir şey görmedim çok kötü enfeksiyon kapmış. Uçuk da olabilir acilinden doktora görünün.

Kusura bakmayın ama ilk defa başıma böyle bisey geliyor eşim evde hasta yatiyor oglum aynı şekilde zaten götürürdüm korkuyorum hastaneden sürekli oglum hastalıkla uğraştı egzama vs bebekliginden beri o yuzde

Hastaneden korkmuşsunuz ama kötü ilerlemiş sizin korkunuz yüzünden maalesef. Ne olursa olsun götürmeye çalışmalıydınız. Bebeğinizi alıp çıkabilirsiniz evdeki hasta yatıp bekleyebilir yani. Uçuktan enfeksiyondan göz kaybedenler var. Burada korkutmak istemem kimseyi ama siz korkun biraz. Acilen tedavi edilmesi lazım.

Benim bebeğimin her dis donemi yüzü doker ama sizin ki öyle bir şey değil. Bir çocuk doktoru veya dermatoloji doktoru değerlendirmeli.

Icinin sIkintisi disina vurmus.dis poposunda yara eder demisti doktor.yuz ekzamasi bebek aknesi mecbur merhem kullanmasi lazim.once kendi elinde yumusat merhemi sonra sur banyo yaptirdiktan sonra.hic opmeyin serinletin bol bol

Bu kadar yayılmadan goturseydiniz keşke kuzum nasıl acişiyodur o kaşisa kasiyamaz cirpinir durur ya artık beklemeyin bence daha kotu olmadan

Çocukta alerji var ve fazla ilerlemiş doktora götürmen gerek

Benim bebeğimde doğdu 1 hafta sonra sarılıktan hastaneye yatış yapıldı. 4.ayın içinde kuru egzama geçirdi. Doktora götürmeye korkmadım şimdi de nezle oldu yine götürdüm bir sürü damla şurup kullanıyoruz ve yine korkmadım. Eşin hastamı taksi çağır git hastaneye ne var bunda. Ben öyle çok yaptım ve hâlâ da yapıyorum. Korkuyla bir yere varamazsın. Korku bebeğinin önüne geçiyor sende. Yazık el kadar bebeğe

Uçuk değil bu el ayak hastalığına benziyor alerji böyle olmaz bir an önce doktora gidin merhem yazar muhtemelen sadece yüz kısmında varsa geçmiş olsun