Kızlar bebeğim sabah 8 de uyanır saat 5 e kadar 3 yada 2 öğün uyutuyom hemen kalksa bile az da olsa uyuyor akşam 8de on dk uyuyor ve gece yarılarına kadar uyanık uyku için sizlaniyor ama uyumamak için direnitor 4 buçuk aylık diş kasinmasindan olabilir mi
Evet benimde 4 buçuk aylk artık gun ıcerisinde en fazla 3 ogun yatıyor son zamanlarda sadecee oglen arası uyuyor gece 9 .30 a kadar uyutamıyorum
Ve inliyor arada ve uykusuzluktan gözleri kızarır yinede uyumaz 3 gecedir 9.30 da uyuyo zaten sabaha kadar 4 yada 5 defa uyanır hatta emerken canım cok acıyor aksamlar ı arada calpol verebilirsin ama hergece verırsen alışır
Arkadaşım bunu önerdi İNŞALLAH en kısa bir süre de alıcam trendyol dan yorumlara bakabilirsın @zeynep0664 arkadaşım kullanıyor ve bize önerdi zeynep sana nasl rahatladiğını anlatsın
Nerde hata yapıyorum anlamıyorum ya bıktım uyuyo yatağına koyuyorum uyanıyor kucakta uyuyor napm ne edim bilemedim
Yoo canm sen hata yapmıyorsun gaz sorunu bitti diş etleri başladı emin ol ki dişinden dolayı öyle yapıyo salatalık havuç soy ver dişini rahatlattsın
Tamam canm öyle yaparım arada yapıyorm düzenli yaparım artk
Bide bn tatlı yeşil soğan alıcam sapını vericem oda iyiymiş aklnda bulunsun