Kizlar vallaha bıktım bana yardımcı olun

Nerden baslayayim hangi birini diyeyim 2 cocuk annesiyim 2 kizim var bin sukur 2ci evliligim esim bi kac sacma sapan hareketi dışında iyi bir adam ama bir sorun var esim ailesinin tek oğlu simarrik serbest buyuyen bir tip gelelim soruya bizi esimin çocukluğu arkadaşlari bizi tanistirdi evlendik cok samimiyiz bende seviyorum iyi insanlar ev aldik benim ailem cevrem bana yardim etti vs ama esimin babasi bizi rezil etti ailesi topa tuttu bizi ev kimin uzerine iste kotu ev eski ev oglum borca vs girdi neyse 1 yıl konuşmadık sonra barıştır gorumcelerim yuzyuze cok cok iyi saygili sevgili bende iyim arkalarından atip tutmam Allah biliyor icimden onlara karsilik kötülük beslemiyorum simdi bu bizi tanıştiran abi ve esi bu kavga döneminde cok lqf goturdu getirdi hakkimda ileri geri cok cok konuşmuşlar dogru yalan hepsini bize dediler hatta gorumcem keske eski esi vs kalsaydi dedim abimin yani ben bunlari biliyordum hic bir zaman sormadim niye dediniz falan filan isime evime cocuguma baktim sonra babasi hastalandi annesi aradi benden ozur diledi gelin barisalim bizde barıştık esim.cok huzursuzdu ailesi tabi bende eskileri öne sürmedim benim felsefem benim hesabima kitabima kimse karışamaz mecbur değilim izin almaya simdi gorumcelerim aram cok iyi ama zatennben hic kotu olmadim onlar sövdü onlar küstü onlar araa verdi onlar baristi bu arkadaşlar a sen nasil onlara inanıyorsun samimi.oluyorsun onlar arkandan onu dedi bunu dedi temkinli ol simdi düğün var kardeşinin nasil yapayim benim.onurum gurur um yok mu ben çıkamıyorum isin icinden siz olsaniz ne yapardiniz ben yapi olarak alttan alan sakin bir insanim ayip kusur vs aramam kuran kursu hocasiyim hafızim belki isim mesleğim geregi insanları kazanmayı iyilikle yola gitmeyi seviyorum of ins anlatabildim hakkinizi helal.edinn not …bu arkadas kari koca surekli bize ooo arkadan neler diyorllr neler bunlarin amaci ne sizce ben düşünemiyorum

1 Beğeni

Öncelikle Allah ıslah etsin o arkadaşları ..benim gorumcelerim eşimle kavga eder küser aylarca konuşmaz ama bir araya geldiklerinde canciger olurlar ben normalde olsa eve bile koymam hiç birini özellikle küçüğü çok çirkef ağzı pis nefsi pis biridir ama sırf eşim için seslenmem bı kere evime gelmesin demiş bulundum eşimle çok kavga ettik o yüzden hiç umurumda değiller misafir gibi gider gelirim ben onlarda canları sıkıldıkca küser barisirlar orda önemli olan eşinizin Hatri için arayı yumuşak tutmak asıl o arkadaş kısmıyla pek görüşmemek lazım Allah yardımcınız olsun ..not.. eşimin anne babası biz evlenmeden vefat etmişler o yüzden kardeşlerinden de mahrum kalsın istemiyorum

Bende din kültürü öğretmeniyim siz yazarken kendi olaylarımı gördüm kendi düşüncemi gördüm resmen :joy::joy: ama artık şu noktadayım Peygamberimizin dediği Mümin aynı delikten iki defa sokulmaz. Eşimin ailesi ile cebelleştim 2 senedir evliyim 3 senedir tanıyorum hepsini nişan tanışma ile. Yaptılar yapacaklarını haklarında bişey söylemek istemem dert yanarsam eşime yanarım bu böyle saygısızlık etti diye onun haricinde Herkes hesap verecek Allaha iyi ya da kötü herkes arkasında gittiğindeki ameli ile anılıyor namazını kılar tamam da nasıl bir insandı o da biliniyor o yüzden arkadaş aile vs. Kim varsa yanlışı olduysa ağznda kuş tutsun 2. Defası yine aynı olcak . Çünkü o kişi veya kişiler böyle davranmayı tercih ediyorlar.
Bu dünyada da her şey zıttı ile kaimdir. Zıttıyla vardır ki değer kıymet bilinsin. Demek ki onlar böyle insanlar siz kendi ailenizi koruyun ben sizin yerinizde olsam çok eski samimiyeti korumaz normal gördüğüm yerde ya da denk geldiğim yerde konuşur merhaba merhaba yağar geçerdi

Zaten ben de esimin hatiri diye bide 2ci evlilik burda cevre baskisi aman Allahim bilmek istemezsin niye olmadi niye yapamıyor bu kiz cok yoruyor lar sucu genelde kadina endekslerler

1 Beğeni

Maalesef evet o hadisi serif cok anlamli allahim guc kuvvet versin esim cok seviyor gidip gelmeyi hatta küser bize gelmeseler bende diyemiyorum cagirma uzatir büyütür yolunu bulamıyorum

1 Beğeni

Bana annesi ters yaptı eşimin yeni olarak kötü olaylar yaşadık ve bunu lohhusalık başından beri diyordum hep eşime sevmeye seviyo anneci ama . Çok konuştum küstük kavga ettik eşimle ama artık umrumda değiller sadece eşime dedim bana saygı göster ben Allah için nasılsın diye en fazla sorarım bişey derse yaparım yoksa bişey bekleme çok zararını gördüm ve sen müdahale etmedin bu hale geldik diye. O da sustu artık seviyorsa kendi sevsin kendi doğurduğuna anne o da yapcak bişey yok Allaha havale etmek ve bu hadis yani aslında müslüman akıllı olur demek diye düşünüyorum. Sizde bir konu açılırsa fikirlerinizi diyin tartışmak istemiyorum ama bu olayları beraber gördük sen sevebilirsin Allah için konuşurum ama daha fazlasını benden bekleme diyebilirsiniz.

2 Beğeni

Is pesinde dolasana is misk yolunda dolasana misk bulasir derler bizim orda benimde cok sevdigim bi soz.boyle insanlar hayatinda oldugu surece sana huzursuzluktan baska bisey getirmez.
Ne kadar uzak dursan o kadar iyi.
Kim sana ne kadar yakinlik gosteriyorsa sende aynisini goster esi yin ailesiyle alakali farketmez kim olursa.

1 Beğeni

Maalesef ki kadınlara gerektiği değeri veremiyorlar bı erkek 10 kere evlense erkek adam oluyor kadın evlenince hemen yargılama yadirgama basliyor ..bosverin siz kim ne diyor eşiniz evlatlariniz yanınızda olduktan sonra kimseyi umursamayin ailesiylede çok sık olmamak kaydıyla arada görüşseniz yeter :sweat_smile:

1 Beğeni