Yoktur . Yani ben bebeğimin hareketlerinde hiç acaba sorun mudur diye düşünüp irdelemiyorum. Çünkü büyüyolar ve keşifteler. Her hareketi yeni keşfettikleri için bunu bi süre tekrarlıyolar. Sıkıntı olduğunu düşünmiyorum
Sorun göremedim canım daha çok küçük ne olabilir diye düşündüm sağlıkla büyüsün
Ay ne bileyim çok evham yapar olduk artık ![]()
Çok teşekkür ederim ![]()
Allah’tan 3. Bebeğim
insan yinede tedirgin oluyor bugün sürekli yapınca ne oldu acaba dedim
Maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah
valla öyle evhamlı oluyoruz söz konusu evlat olunca
Teşekkür ederim canım
amin inşallah bütün bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah ![]()
Amiiin inşallah ![]()
![]()
Keşif dönemine hoşgeldiniz
bizde de var aynısı takılmayın bence normal bir durum. Çoraplarımız sürekli çıkıyor ayağını birbirine sürtecem diye![]()
Dimi yaaa
onlar büyüdükçe bizde onlarla mutlu oluyoruz![]()
Ayağını hissediyor çok tatlı
ben de yaptım böyle hatta ayağının altına hışırtılı şeyler koydum ![]()
Bende deneyeyim o zaman sesini fark etmesi için ![]()
Sadece ses için değil duyusal farkındalık. ![]()
Allah aşkına en ufak şeyde sorun aramayın sağlıklı her bebeğin yapacağı şeyler son zamanlarda çoğu anne uyurken gözünü kasiyo bişey varmı en ufak sesten korkuyo acaba hasta mi diye diye milleti iyice teaslandiriyo bizde ister istemez en ufak şeye acaba der olduk ..çok kafana takma böyle şeyleri hareketlenmeye başlıyor ya eli ayağı çok oynuyor o yüzden sağlıkla büyüt bebeğini![]()
![]()
Çok çok teşekkür ederim canım
ya aslında o gün kendini kitlemişti kasılmaları oluyor oğlumun ve aşırı ağladı diye üstüne ayağını böyle yapınca bi korkar oldum insan tedirgin oluyor ![]()
haklısın en ufak harekette içine bı korku giriyo insanın kasilmalar için doktor bişey dedi mi
Evet dün çocuk nörolojisine götürdüm çok şükür epilepsi değilmiş ama yinede doktor bizden video istedi eve kamerada taktık ama bu seferde evde yapmadı dışarıda denk geldik telefonu elimize alana kadar atağı geçiyordu![]()
epilepsi o kadar kısa süren bişey değil bildigim kadarıyla kendini kasiyo olabilir mi belki oyun falan saniyodur
Hayır hayır oyun değil bir anda oluyor elini ayağını kitliyor nefes almayıp ağzını sıkıyor neredeyse 15 saniye falan sürüyor çok şükür epilepsi değil diye biraz rahatladık