Kızlarrr bakar mısınız

Kızlar oğlum 4 aylık bugün sürekli bu hareketi yapmaya başladı bir sorun yoktur değil mi sürekli ayaklarını birbirine değdirip duruyor

2 Beğeni

Yoktur . Yani ben bebeğimin hareketlerinde hiç acaba sorun mudur diye düşünüp irdelemiyorum. Çünkü büyüyolar ve keşifteler. Her hareketi yeni keşfettikleri için bunu bi süre tekrarlıyolar. Sıkıntı olduğunu düşünmiyorum

2 Beğeni

Sorun göremedim canım daha çok küçük ne olabilir diye düşündüm sağlıkla büyüsün

1 Beğeni

Ay ne bileyim çok evham yapar olduk artık :woozy_face:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Allah’tan 3. Bebeğim​:joy:insan yinede tedirgin oluyor bugün sürekli yapınca ne oldu acaba dedim

1 Beğeni

Maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah :smiling_face_with_three_hearts: valla öyle evhamlı oluyoruz söz konusu evlat olunca

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :smiling_face: amin inşallah bütün bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah :smiling_face:

1 Beğeni

Amiiin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Keşif dönemine hoşgeldiniz :wink:bizde de var aynısı takılmayın bence normal bir durum. Çoraplarımız sürekli çıkıyor ayağını birbirine sürtecem diye​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Dimi yaaa​:smiling_face:onlar büyüdükçe bizde onlarla mutlu oluyoruz​:heart_eyes:

1 Beğeni

Ayağını hissediyor çok tatlı :smiling_face_with_three_hearts: ben de yaptım böyle hatta ayağının altına hışırtılı şeyler koydum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende deneyeyim o zaman sesini fark etmesi için :smiling_face:

1 Beğeni

Sadece ses için değil duyusal farkındalık. :smiling_face:

1 Beğeni

Allah aşkına en ufak şeyde sorun aramayın sağlıklı her bebeğin yapacağı şeyler son zamanlarda çoğu anne uyurken gözünü kasiyo bişey varmı en ufak sesten korkuyo acaba hasta mi diye diye milleti iyice teaslandiriyo bizde ister istemez en ufak şeye acaba der olduk ..çok kafana takma böyle şeyleri hareketlenmeye başlıyor ya eli ayağı çok oynuyor o yüzden sağlıkla büyüt bebeğini​:smiling_face_with_three_hearts::heart:

Çok çok teşekkür ederim canım :smiling_face: ya aslında o gün kendini kitlemişti kasılmaları oluyor oğlumun ve aşırı ağladı diye üstüne ayağını böyle yapınca bi korkar oldum insan tedirgin oluyor :pleading_face:

1 Beğeni

haklısın en ufak harekette içine bı korku giriyo insanın kasilmalar için doktor bişey dedi mi

Evet dün çocuk nörolojisine götürdüm çok şükür epilepsi değilmiş ama yinede doktor bizden video istedi eve kamerada taktık ama bu seferde evde yapmadı dışarıda denk geldik telefonu elimize alana kadar atağı geçiyordu​:person_shrugging:

epilepsi o kadar kısa süren bişey değil bildigim kadarıyla kendini kasiyo olabilir mi belki oyun falan saniyodur

Hayır hayır oyun değil bir anda oluyor elini ayağını kitliyor nefes almayıp ağzını sıkıyor neredeyse 15 saniye falan sürüyor çok şükür epilepsi değil diye biraz rahatladık

1 Beğeni