15 dk iyiymiş yine
1 saatte bitiyor bizim ya ![]()
![]()
Sanırım benim sonumda öyle olucak ![]()
mini mini kuşlar pek ilgisini çekmiyor artık oyalanıp duruyor ![]()
![]()
@Emine7 Philips avent alıştırma bardağı ![]()
Teşekkür ederim canım devam ederse denicem
Ben küçük bir bebeğim diye bi şarkı var onla yiyodu videosuna da bakıyodu ondan da sıkıldı artıık![]()
çok aç olursa yer heralde diyorum artıj bende saldım
- Ayla birlikte kilo alımı yavaslarmis zaten bir de hareketleniyorlar emekleme süreci daha da azaltiryor kilo alımını .benim kızım da 40 günde 300 Gr almış sadece ama hareketli doktor lyl dedi . suyu her ek gıda sonrası teklif edin bir de biberonda çok icmiyorsa bardakta da teklif ediyorum az içtiği zamanlar bardakta içmek hoşuna gidiyir ara ara öksürtüyor boğazına kaçırıyor ama en azından fazla içmiş oluyor. ek gidada hoşuna gidecek şeyler deneyin teklif edin mesela bir öğün yaptım beğenip fazla yememisse yoğurt (alerjisi yoksa)ya da meyve haşlayıp karışım yedirebilirsiniz. sek markasinin pastörize günlük sutlerinden yoğurt yapıyorum inanılmaz lezzetli bir yoğurt oluyor sıfır ekşilik sanki ılık dondurma yiyormuş gibi çok sevdi kizimda tavsiye ederim
Bende bimin dost tam yağlı pastörize sütü ile mayalıyorum yoğurdu sebzelerdem daha çok sevdi bazen kabağı verince karıştırıyorum meyve malum muzu sevmeyen bebek yoktur bence zorda kalınca muz veriyorum ama biraz sebze ağırlıklı ilerliyorum çünkü meyve tatlı olduğu için alışırsa sebzeleri yemez diye korkuyorum benimki biraz tatlı meraklısı belli ediyor kendini şöyle bi suluğumuz var ama suyun tadını aldığı gibi bırakıyor maalesef bardakla denemeye başlıcam artık sebzeler ve bebek irmiğiyle bu şekilde kavanoz püreler yapıyorum bu ara daha iyi yiyor maalesef Blender kullanmak zorunda kaldım çünkü buharda haşlayıp cam rendede ezince ağzına gelen pütürlükte hemen öğürüyor
bir ay bu şekilde gideyim alışınca blenderı bırakıcam teşekkür ederim canım tavsiyelerin için
Benimki hem yemez hemde çok acıkınca ortalığı ayağa kaldırır ![]()
![]()
mama yapıp verince de sanki ben bilerek aç bırakmışım gibi triplere girer tutmaz falan ah ah ![]()
![]()
ara ara bizimki de oguruyor ama bu şekilde alışacak zaten bir tık fazla haşla cam rende de iyice ez o şekilde alışır .tatsız sebzelerin içine bal kabağı ya da tatlı patates koyabilirsin lezzetli hale getiriyor . bir de bir şeyi sevmiyor diye pes etme tekrar tekrar ver alışacak .tatlı vermemekle çok iyi yapıyorsun
Parmak kadar boyları var türlü türlü huyları var![]()
![]()
Evet canım zaten sürekli tekrarlıyorum ama psikolojikmen yoruyor yemiceğini bildiğim şeyleri tekrar yapınca bunalıyorum yine işkence başlıcak diye
ama mecbur alışana kadar sabredicez senin bebiş kaç aylık
Birde benim bir dönem kaşık reddi olmuştu ara verdim onun için Blender ile başladım tekrar canım çünkü kaşığı gördüğü gibi ağlıyordu ben 5 ay 10 günlükken başlamıştım 1 hafta kadar denedik ara verdik 6. Ayında yeniden başladım karıştı yani baya zorlu oldu cam rende şuan sadece muzu eziyorum yumurta sarısıyla falan öyle yani bir kere elma verdim doktorum ısrarla Blender kullanma demişti ama başaramadım ![]()
Yaaa evettt ![]()
geçicek inşallah ikinciyi düşünüyordum bir yaşına girince artık gözüm korkmaya başladı sanırım yaşını görene kadar fikrim tamamen değişmiş olucak her ay daha da zorlaşıyor
Yaşına gelsinn düşün , hamile kal, doğur derken 3 yaşına geliyolar zaten
o yüzden gönül rahatlığıyla yaşına gelince başlarsın çalışmalara
ben de 5 aylıkken başladım şu an 7 ay 11 günlük .evet bizim doktor da Blender kullanma hatta çorbayi bile püre gibi önerdi .brokoliyi sevmemisti mesela tekrar tekrar verdim şu an yiyor pes etmeyin bir de görüntü olmadan şarkı açıyorum sonlara doğru doymaya başlayıp yemek istemediği zamanlarda ben de şarkıya eşlik ediyorum beni izlerken bir tık daha yedirmis oluyorum .muzige ilgili çok fazla olduğu için destek olarak kullanıyorum bazen ![]()
İnşallah canım
cesaretim kalırsa yaşını aldığında başlarım ![]()
Maşallah ya benimki de umarım sever kabağı ve yumurtayı tek verince kusuyor öğürüyor sık sık deniyorum dediğin gibi bakalım artık bende maalesef şarkı açıyorum ama görüntü ile beraber çünkü izlemeyince sürekli kendini geri atıp ağlıyor ekran ilgisini çekiyor
son günlerde hep öyle veriyorum canım birde birşey sorucam bilgin var mı bebekler için olan yulaf unuyla yetişkinlerin yulafı aynı mı yani normal yulaf alıp öğütsem o şekilde kullanabilir miyim yulaf unlarının yorumu pek iç açıcı değil maalesef
genelde organik olanlar kimyasal gübre ilaç kullanılmıyor diye alıyoruz ama çok ayrıntılı bilmiyorum ben organik tercih ediyorum hatta mercimek çeşitlerini bulguru de organik olarak aldım kendi yediklerimizden vermiyirum yulaf unu ve yulaf ezmesini de organik tercih ettim .daha ayrıntılı bilen varsa yardımcı olurlar bu konuda .ben riske atmamak için organik satılan ek gıda markalarından tercih ettim .ekran işi biraz sıkıntı aslında yolun başındayken unuttursaniz daha iyi olur ek gıda bir ay yemez ama yemeye başlar fakat ekrana alışınca böyle gider vazgeçmez
Hangi markayı alıyorsun canım ben organik birkaç markanın yorumlarında çok fazla yulafta acılık var yorumu gördüğüm için karar veremedim irmiği falan makarna lütfen markasını aldım ama onun yulaf unu yok.
Evet maalesef ekran çok sıkıntılı bir durum ama şuan evde değilim diye yedirirken mecbur açıyorum yoksa çok dağıtıp kendşni de sürekli geriye atıyor
OG natural den aldım ama tarhana dışında tadına baktığım olmamıştı yarın bir deneyip dikkat edeyim tadına