Kızlarrrrrrr

Kızlar bana yardımcı olur musunuz kızım 5 aylık mama ıcıyor 160 180 kadar çok mu verıyorum acaba doğumdan sonra kuvezde yattı orda çok başlattılar önüne gecemedım sonra az verınce ağlıyor çok verınce mıdesı kaynıyor karnı gurul gurul o kadar doktora götürdüm hep aynı şeyler

Ayına göre doğru miktar veriyosun . Zaten fazla gelse kabul etmez içmez

Doymuş olsa kendisi bırakır zaten içmez dışarı akıtır. Bebege göre degişir. Benim ki neredeyse 6 aylık daha yeni 120 ml e gecebildik

Ya ben anlamadım verıyorum hala ıstıyor

Benimki de 6 aylık 150-180 içiyor genelde geceleri 120 bazende yetmiyor 210 içiyor gündüz değişiyor yani ama ölçü normal

Geceleri az mı vermek lazım

Geceleri uykuda kendi çok içmiyor zaten bende en fazla 120 içirebiliyorum. Keşke 180 içsede geç uyansa ama yok az içiyor​:grinning_face_with_smiling_eyes: valla seninki ne güzel içiyor iştshlı bebek maşallah ona. Gayet iyi yiyor canım miktarda fazlalık yok yani

Kaç saatte bir içiyor

Evet ama mıdesı karnı gurul gurul o biraz uzuyo benı çok mu verıyorum dıye düşündüm

3 4 saatte

Normal görünüyor ama siz yine de kontrolde doktorunuza danışın

Bağırsakları çalışıyodur . Yine doktoruna sorarsın ama ben 5 aylıkken doktora gittiğimde 180 yemesi gerekiyor günde 5 defa dedi. Benimki hala 150 yiyor deyince o zaman günde 8 defa yedürmelisin dedi ki o dediği çok zor yani 3 saatte bir 150 ml nasıl yesin bu çocuk

Bana da sorduğumda çok beslıyosn dıyor herkes bısı dıyor valla ıyi bı doktor bulmak lazım

Herkes farklı söylüyoe ama önemli olan kilosu ve yaptığı çiş sayısı gerisi teferruat