Kızlar ben 3.5 ay önce normal doğum yaptım. Son adetim 17 aralık. Hiç korunmadık. Adet olmama daha var ve bugün kanamam başladı. Bu normal adet mi yoksa yerleşme kanaması olabilir mi bişey söyleseniz çok mutlu olurum
Valla ikiside olabilr biraz daha bekleyip test yaptırabilirsn korunmamışsn ihtimal var tabi ki hayırlısı olsun
Tuvalete gittiğinizde dikkat edin simsiyah bir kan bolaşirsa ve adet miktarı az olursa şüphelen bence birde korunmaşsin olabilirde ama emzirme döneminde adet düzensizliği de olabiliyor
Neden korunmadınız ki bebegın daha küçücük
Bence ara kanama . Benımde öyle 3 buçuk ay oldu doğum yapalı ara ara kanama lekelenmeler devam edıyo
Benimkiside haftaya 3 buçuk aylık olacak regl olmadım daha 12 gün felan geçikti sanırım geçen hafta doktora gittiğimde emziren annelerde yaşanılan bir durummuş adetin gelmemesi bizde korunmuyorduk ama doktor özellikle bana korunmamı söyledi sezeryan doğum yaptım 2 yıl kalmamam gerekiyor muş bence doktora gidin eğer pembemsi bir kanamaysa eğer içinizde şüpheyle beklemeyin çok zor aynısını yaşadım stres yapmayın
Bence gebelik var
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebiş varmiydi ne kadarlık
Kızım daha 4 aylık üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Kan testi pazartesi günü vereyim en iyi sonuç o verir ama kızımda adetime on gün kala test yapmıştım çift kırmızı çizgi çıkmıştı
Kızlar benim adetime daha var 14nde falan olcam ama 5 gündür kahverengi leke var adet mi olcam yerleşme kanaması olabilir mi bilemiyorum kafayı yiycem çok korkuyırum bebeğim daha 3.5 aylık
Hayırlı olsun valla var gibi görünüyor
Doğum yapalı 6 ay oldu ben hala regl olmadım bu normaldir heralde
Normal normal 2 gün önce doktoruma 40 kontrolüne gittim 1 seneye kadar anca düzene binermiş, ama bende erken oldu regl olmuşum o yüzden ekstra dikkat etmem gerekiyor dedi doktor
Doktorlar bir yıla kadar doğumdan sonra adet görmemeyi normal olduğunu söylüyor ama ben kırkım çıktığı gibi adet gördüm
Ayyy başka çocuğun var mı valla ben çok istiyorum sezeryan oldum en az 1 sene yapma dediler diye duruyorum gerçi hamileliğin bebişlerin nasıl rahatmi bilmiyorum ama Allah kolaylık versin
Nasıl hala çocuk istiyorsunuz ben birincide elendim. Yeterli
Var bencede hayırlı olsun artı geçmiş olsun
31 yaşında anne oldum 2 kere tüp bebek 6 kere aşılama yaptırdım sonra kocayı boşadim başka evlilik yaptım ilk geceden bebiş oldu bu kadar uğraşdan mücadeleden sonra isteyeyim bence artık ben