Valla hayırlısı olsun hakkınızda ama bu zaman da çok zor ya çocuk büyütmek şu an en güzel zamanları ama büyüdükçe dertleri de artıyo galiba inşallah Hayırlı evlat olsunlar da
İki gün arayla yaptığım ikinci test bu sabah aç karnına yaptım daha net etkisini gösteriyormuş adet günümün geçmesini bekleyip kan testi vermeliyim
Yeni bir test daha yaptım ilkine göre daha belirgin çıktı
nasil bildim
Evet canım bildin kan testi vereyim yine yazarım buraya
Evt iyi olur en azindan ne kadar oldugunu felanda ogrenirsin.
Evet kızlar 4 hafta 4 günlük hamile olduğumu söyledi doktor kese gözüktü bebek daha gözükmedi iki hafta sonra gel dedi
Ay gözün aydın olsun inşallah çok zorlanmazsın sağlıkla al inşallah kucağına
Ayyy hadi gözün aydın sağlıkla gelsin normal mi dogurmustun öncekini doktor bsey dedi mi
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Doktor birazcık kızdı tabi öncekini normal doğurmuştum bebeğin emmediği için korunmada olmamış
Teşekkürler
Ya ben de istiyorum bebeğim 6 gün sonra 4 aylık olacak, sezaryen oldum ama en az 1 sene bekle dedi dr. Çevremdeki herkes de 2 sene beklemen gerekiyor dediler . Ama çok istiyorum bilmiyorum korunsam mi korunuyomus gibi yapıp bı kaza mı olsa
Bende 6 ay oldum daha olmadım korunuyoruz ama yinede cok korkuyorum test bile almaya cesaret edemiyorum
Evet doktor banada dedi Allah’tan sezeryan değilsin yoksa çok zorlanırdın nasibinizde ne var bilemem ama Rabb’im hayırlısını nasip etsin canım
Ay bebek emerken korunma oluyor mu geçende ben bi kazaya gittim ama inşallah tutmamıştır korkuyla bekliyorum test yapmak için umarım yokturdur üstelik sezeryan oldum
Ay kız helal olsun cesaretine ben korkuyorum ya dur az büyüsün minik
Nasipte varsa neden olmasın tabi yüzde yüz korumuyor ama bilemem her doktor bişey diyor
Tabi orası öyle raabim vermek istedi mi hepsi boş ama şuan hiç hazır değilim sezeryanlıyım kızım 4 aylık umarım olmamıştır çünkü 2 sene düşünmüyorum