Kızllarrr sizce bu hamilelik mi çok korkuyorumm :(

Valla hayırlısı olsun hakkınızda ama bu zaman da çok zor ya çocuk büyütmek şu an en güzel zamanları ama büyüdükçe dertleri de artıyo galiba inşallah Hayırlı evlat olsunlar da

1 Beğeni

İki gün arayla yaptığım ikinci test bu sabah aç karnına yaptım daha net etkisini gösteriyormuş adet günümün geçmesini bekleyip kan testi vermeliyim

1 Beğeni

Yeni bir test daha yaptım ilkine göre daha belirgin çıktı

1 Beğeni

:partying_face::partying_face::partying_face: nasil bildim

1 Beğeni

Evet canım bildin kan testi vereyim yine yazarım buraya

1 Beğeni

Evt iyi olur en azindan ne kadar oldugunu felanda ogrenirsin.

1 Beğeni

Evet kızlar 4 hafta 4 günlük hamile olduğumu söyledi doktor kese gözüktü bebek daha gözükmedi iki hafta sonra gel dedi

1 Beğeni

Ay gözün aydın olsun inşallah çok zorlanmazsın sağlıkla al inşallah kucağına :slightly_smiling_face:

Ayyy hadi gözün aydın sağlıkla gelsin normal mi dogurmustun öncekini doktor bsey dedi mi

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah

1 Beğeni

Teşekkür ederim Allah razı olsun :bouquet:

Doktor birazcık kızdı tabi öncekini normal doğurmuştum bebeğin emmediği için korunmada olmamış

Teşekkürler :bouquet:

Ya ben de istiyorum bebeğim 6 gün sonra 4 aylık olacak, sezaryen oldum ama en az 1 sene bekle dedi dr. Çevremdeki herkes de 2 sene beklemen gerekiyor dediler . Ama çok istiyorum :face_holding_back_tears::face_with_peeking_eye: bilmiyorum korunsam mi korunuyomus gibi yapıp bı kaza mı olsa :rofl::face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Bende 6 ay oldum daha olmadım korunuyoruz ama yinede cok korkuyorum test bile almaya cesaret edemiyorum :blush:

Evet doktor banada dedi Allah’tan sezeryan değilsin yoksa çok zorlanırdın nasibinizde ne var bilemem ama Rabb’im hayırlısını nasip etsin canım

1 Beğeni

Ay bebek emerken korunma oluyor mu geçende ben bi kazaya gittim ama inşallah tutmamıştır korkuyla bekliyorum test yapmak için umarım yokturdur üstelik sezeryan oldum

1 Beğeni

Ay kız helal olsun cesaretine ben korkuyorum ya dur az büyüsün minik :laughing:

Nasipte varsa neden olmasın tabi yüzde yüz korumuyor ama bilemem her doktor bişey diyor

1 Beğeni

Tabi orası öyle raabim vermek istedi mi hepsi boş ama şuan hiç hazır değilim sezeryanlıyım kızım 4 aylık umarım olmamıştır çünkü 2 sene düşünmüyorum