Kocam horluyor

Kızlar kocam bu aralar aşırı horluyor yorulduğundan ötürü olduğunu düşünüyorum Önceden bu kadar değildir rahatsız etmiyordu şimdi aşırı rahatsız oluyorum sağ olsun Gece kaldırdığımda salona gidip uyuyor bu şekilde de ben rahatsız oluyorum sizin eşleriniz horluyor mu Ne gibi bir çözüm önerirsiniz

1 Beğeni

Benim eşimde aynı şekilde sonradan horlamaya başladı bide diş gıcırdatması var uyku esnasında yan dön diyorum bı kez kalktı salona gitti o gün tartıştık en ufak şeyde çekip gidecek misin diye o oldu sonra gitmedi bir daha ama gece horlayinca yan dön diyorum mecbur dönüyor

1 Beğeni

Benim ki senfoni orkestrası kuruyo gece boyu dinliyorum :joy: Burunda et var dediler tazminatımı verdim ameliyat ettirdim gene horluyor. Şimdi hangisine yanayım hicbiseyin degismedigine mi giden tazminatima mi ? :joy:

3 Beğeni

Aynı sorun var bizde de benim hamileliğimde o da kilo aldı. Ben bebekle uyuyorum o da salonda uyuyo ama sıkıldı odada uyumakmistiyo valla artık bahane bulamıyorum :grin::grin:

1 Beğeni

Benimkide aldım alası horluyor ee bebek kalkıyor horlama sesine sürekli dürtüp yan dön diyorum keske oda odayı terk etse :rofl:

Ağzına çorap tıka :joy::joy:

Benim de eşim fena horluyor tıpa ile uyurdum. Şuan mümkün değil bebeğimi duymam lazım bebekte babasının sesine uyandığı için salonda uyuyor. Benim ki durumdan memnun gece hiç uyanmış olmuyor çünkü bebek için aynı odada olduğumuzda uyandıriyordum çünkü. Bir süre böyle uyku araştırmasına giricek bakalım ne diyecekler tedavisi ne olur?

Burun bandı kullanın benim eşim de aynı şekildeydi çok afedersiniz dağdan ayı indi sanırsınız :joy: burun bandıyla çözdük işi şimdi ikimizde rahatız

1 Beğeni

Bende senle aynıyım. Kocam hwm horluyor hemde çok dönüyor bwbeğim hışırtı sesine bile uyanıyor. Oda salonda yatıyor bayadır. Halindende memnun işe gittiği için uykusu bölünmüyo

Hangı marka acaba

Otri Nature Breathe right genelde bunu kullanıyoruz eczaneden alıyorum hep gripken burun tıkanıklığı için de iyi oluyo

Diğer tarafa dön diyorum geçiyo yani pozisyonunu değişsin