Söyledim de ben doğum günü kutlamyaı sevmiyorum fln dedi bnde üstelemedim yani bzm için özel günlerin pek bi anlamı yok daha doğrusu bnm için vardı o bişey yapmayınca bnde artık boşverdim açıkçası takmıyorum bnde
Çok güzel dediniz de biz bu duyguları kaybedeli çok oldu maalesef eşim cimri biri almayı sevmez yapmasını da istemem açıkçası çünkü bana kızımn ihtiyaçları için bile istedğm paranın lafını eder hediye alsa ömür boyu başıma kakar ı yüzden almaması daha iyi
Daha yenimi duydun allah seni coktandir war mezar topragini bile yapiyolar
Oda ne bicim bi es babamiymis kim icin calisip kazaniyo sizin icin tabiki yapck edecek
Yapan yapmıyo bacım alıştım artık iyi yönlerine odaklanıyorum daha çok sadece bu ara aşırı gerilidk aldğmz ev için boya gerekiyo pahalı diye yaptırmıcam diyor mutfak dolapları yeniledik gitti en ucuzundan yaptırdı o da bin tane laf lâ sırf boyacıya para vermemek için mutfağı kendisi boyadı o da bana bin tane küfür ederek yaptı maalesef olduğu gibi kabul etmedim mutfağı diye faln filan o yüzden özel gün hediye mediye geçti artık onlara takılmam ben
Eymenin dogumdan itibaren olan fotograflari olan kitap yaptirmistim.
Bnde babamın evinde öyleydim ne istersem babam hiçbir zmn hayır demezdi kartını veriridi istediğini al diye şu an elhamdülillah eşimin durumu iyi aslnda topladığı parayı kenara koymak istiyor bizim için harcaman lazım diyorum hayırr birikim yapcam kim için cevap yok niçin cvp yok bnde kusura bakmasın Allah affetsin o vermeyince ihtiyacım olduğu zaman birikm için koyduğu paradan alıyorum ona söylemeden günahı varmdr bilmiyorum ama para konusunda çok cimrilk yapıyor tutum dıyecem hayır elinde avucunda yoksa tutumlu olursun gerektiği kadar harcarsın ama varsa eğer harcamıyorsan ihtiyaclara o zaman cimri olursun paranın kuruş kuruş hesabını sorar ne yaptın ne kadar harcadın diye kartıma göndermesini istedğmde kızım biraz daha büyüsün bnde çalışmayı düşünüyorum kreşe başladğnda pastacılık üzerine eğitimler alacam inşallah en azından kendi paramı çıkaryım da bu kadar lafını etmesin diye
Evde calisamayan annelere 2026 da maas dusunuyolar bakalim ins kabul edilirde basvurun kizlar
Kiz senin de herseyden haberin oluyor ![]()
![]()
![]()
Her anneye vermezler diye düşünüyorum..Maddi durumu iyi olup eşi memur olanlara devlet bakmiyor
oyle birsey denk gelirse bizede soyle yinede belki körün taşı denk gelir ![]()
![]()
![]()
Sarti ewli we cocuklu olman gerekliymis ins yururluge girer bakalim smdi ikinci de dogunca aile kartina baswurcam 3 coxukluya 5 bin yatiyomus 2 coxukluya 1500 yatiyormus
Esim nabacan ihtiyacimizmi war diyo bende suriyeliler bizim herseyimizden yararlaniyo niye almayim onlarmi alsin diyorm Esimin kuzeni aliyomus 3 cocuk bes bin parayi cekiyomus kiza altin aliyorum diyodu
Hadi inşallah bizdeee bor ışık olur ![]()
Cooook haklısın valla
İns bakalim
Kader burdanda beni vurduya eşim onada el koydu
buldu benim gibi safi bu kız bişey diyemez dedi kesin