Kolay banyo bebek icin

Bebek icin kolay banyo

Vala bu cok guzel bişi de ablam kurban olduğum bu ne kadar para dolar euru yazıyor :rofl: buna veregım parayı bız ailecek her hafta hamama gıtsek daha karlı oluruz :grin:

Buna veregeınız parayı verın bana ben gelır bebelerınızı yıkarım :grin:

Ayy güldürdun kız beni​:joy:aman biz kucağımizda yıkarız Lee böyle şeyleri alsam kaynana çatlar benim boşuna para harciyo der leğene yatiripta yikayamiyonmu der

Ya cok guzel bişi engelı olan anne babalar için cok guzel ve guzel düşünülmüş ama bızde bıraz zor hem fıyat olarak cok yüksek hemde turkıyede varmı oda belirsiz kısaca daha bızı o rahata sokacak hayata gelmedık bız anca bunu bızım gelenler alabılır :rofl:

Dur kiz guldurme oglani uyutuyordum bi kahkaha attim hahahahah allah iyiligini cok yasa hemi 65 euro mus

3000 tl felan mis

Tamam sızın ora ıcın 3000 miş sen bizim burası için 1tane sıfır daha ekle ablam :rofl:

Güzel yüzünü güldürduysemde ne mutlu bana :rose:

O senin guzel gonlun guzel bakisin yureginin gezelligi etrafimizda senin gibi arkadaslara ihtiyacimiz var.:revolving_hearts:

Ya alemsin hahahahsh

Bu parayı bana verin ben gelir bebeğinize de bakarım :sweat_smile::sweat_smile:

ALLAH razı olsun ablacım bu ekip komple buluşmasada ahirete buluşuruz İNŞALLAH Behlül dana gıbı dunya ıcın degıl ahıret için çalışmak lazım o kulardan olmak duasıyla İNŞALLAH gülmek herkese yakışıyor :rose:

Aynen ablacigim

Bende kres yaparim cocuklariniza bedava

En ucuzu mama sandalyesine koy yika ben oyle yapiyom buyudu artik kuvet olmuyo :sweat_smile:

Aaaa cok ıyı bir deniycem en kısa zamanda :rofl:

Dene valla canim ben oturmaya basladigindan beri oyle yapiyorum pek rahat kolay oluyo :sweat_smile: