Hanımlar bebeğim sürekli ağlıyor kendini sıkıyor çok gazlı bir bebek uyumuyor gaz damlası veriyoruz alıştırmak istemiyorum alışırsa kendi yapamaz ilerde diye korkuyorum damla çokta işe yaramıyor zaten gene ikiniyor sürekli lütfen bir çözüm varsa önerilere açığım
Ayy Allah yardımcımız olsun benimde 21 günlük bebeğim hicbiseyi yoktu gayet güzel uyuyodu sadece acıkınca uyaniyodu 13gun sonra başladı ağlamaya sabaha kadar uyumuyor bugün gündüzde hiç uyuyamadi hala kucagimda kolum dalım kalmadı benimde heryerim tutuluyor sürekli memenin üzerinde ikinmak istiyogaz yapacak hiçbir şey yemedigime rağmen
Sizinki daha zormuş Allah yardımcınız olsun inşallah geçer bu günlerde ben bebeğimi emzirmiyorum mama veriyorum sütüm az doymuyor aptamil pronutra kullanıyorum oda gaz yapıyor
Amin cumlemizin insalalh çok zor onlarin uyuyamamasinami cabalamalarinami.yanal kendimizemi bilemedik Hmm o zaman mamayı değiştirin bunu duymuştum gaz yapmayan mamayı bulana kadar değişim yapin
Benim bebeğimde sürekli kucak istiyor ailemin yanına geldim bi iki gunluk bi annem bi babam bi abim ben öyle idare ediyoruz
Mama sma Bebelac golden goat hip hepsini denedim kabız yaptılar daha çok rahatsız oldu bu en azından kakasını yaptırıyor gaz yapsada
Yaa acaba kucagami aliştiki kucakta susuyormu
Metsil verdi doktor faydası vardır mutlaka ama pek değil heralde farklı gaz damlasi kullananlar var bizede bir öneride bulunurlar belki
Bazen susuyor ama genede kucaktada ikiniyor sıkıyor kendini ağlıyor sürekli kazını yapıyor alttan ama bitmiyor
Ben BiGaia ve Sab simplex kullaniyoruz BiGaia çok işe yarıyor ama netten araştırınca pek hoş yorumlar yok kullanmaya korkuyorum
2aydan sonra rahatlar diyorlargazi var işte kuzumun benimkide aynı çıkarmasina rağmen hep ikiniyo .
Canim çoğu bebekte ilk aylar çok gazli geçer. Benim kızım da ilk iki ay çok ama çok gazı vardi..metsil bir nebze olsun fayda sağlıyordu ama gecirmiyordu. Biz hep kucakta sırtına kucuk vuruşlar yaparak hatta bol bol masaj yaparak gec e 3 ediyorduk .Oncelikle sakin ol .Bebekler annenin stresini hemen hissediyorlar. Gaz damlası hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama ise yaramiyorsa gaz damlasini değiştir. Mama kullanıyor musun bazı mamalar bebege çok fazla gaz yapar yada yediklerin de gaz yapar bir kac ay çok gazli yiyceklerden uzak dur. Yemeklerine kimyon at ..Unutma yediğin her besin sütünden bebegine gidiyor .
Bunu yorumlwra baktım gayet güzel yorumlar var ve hep doktor önerisi ile almislar
Gaz için bacak hareketleri var onları denedin mi benim ilk çocuğumda kolikti damla falan fayda etmiyordu iyi kötü o hareketler ile çıkarıyordu gazını şimdiki bebeğimde de gaz problemi var aynı şekilde bacak hareketleri yaptırıyorum
Göbeği enfeksiyon kaptığı için yarası hala çig ve kanama oluyor hareket yada masaj yapamiyorum
Zamani gelince zaten gaz sorunu kalmiyo o yuzden damlaya alismiyo aksine duzenli verki ise yarasin duzenli vermezsen ise yaramaz. Bebegide kendinide sicak tut. İlk cocugum kolikdi cok zor gercekden biz cok agladigi zaman battaniyeye koyup salliyoduk o sekilde sancisi gecdigi icin uyuyakaliyodu rahatliyodu bizede hastanede bi teyze tavsiye etmisdi