Kolik bebek anneleri bu süreyi nasıl atlatıyorsunuz 52 günlüğüz ve gece uykumuz asla yok o kadar cok yoruldumki artık ne yaparsam rahatlar kafam beynim doldu artık
Benim bebeğimde kolik geceleri battaniyeyle sallamayi deneyin uyuması için arabanız varsa arabayla gezdirin kolik kemeri aldım ben kiraz cekirdekli birde laktoz intoleransı olan bebekler için relektaz isimli bir damla aldım oda baya rahatlattı bebeğimin kusmasida vardı hem gazına da iyi geldi ve uyku yapıyor üzülme bu günlerde geçicek inşallah
Probiyotikli damla yatmadan önce ılık duş ve kundak işe yarıyordu biraz olsun
İnşallah ya cok zor bir sürec hamak beşik aldık belki sever diye ondada durmadı arabads uyuyor ama eve gelince uyanıyo neler yaptıysakta gece oldugu zaman aglıyor asla sakinleşmiyor damlalarda fayda etmedi kemerde pek bi fayda etmedi
Kundak sevmiyor asla
En öok bebek yağından fayda gördüm ben
Bende acı elma yagı sürüyordum o iyi geliyor diye duymuştum
Moral bozmayayim ama pek bir rahatlatici sey yok. Ve bebekten bebege de degisir. Bir bebege iyi gelen öbürüne iyi gelmeyebilir. Bize bir dr şunu tavsiye etti:
Sırt üstü yatir kendini serbest biraktigi an ellerini kubbeleştir ve biraz sert çok değil sırti ve beline vur. Biz muayeneye gitmiştik dr beni perperişan gördü bebegi de ağlarken gördü bunu yap dedi. Gerçekten işe yaşamışti. Bu arada biz ne zmn 3 aylik olduk o zmn çok azaldi bu kolik sancilar. 2. Ayda tavan yaparmiş. Bebeginiz öyle ağladıginda istediği an kucaginiza alin dedi.
Bizimde öyle gece sabaha kadar aglıyor gücüm falan kalmadı bugün gittik doktora probiyotik damla ve gaz ilâcı verdi inşallah faydası olur
Anca onları veriyorlar ben kullandıgım halde aynı
Cok zor bi süreç
Benim bebeğim gündüzleri bazen gram uyumuyor işte akşam saat 9-10 gibi mecbur bir çarşafta sallıyoruz öyle beşiğe katıyoruz Geceleri çok şükür uyuyor bebeğimiz acıktığında mesela saat 2 3 gibi uyanıyor gözleri kapalı bir şekilde Emziriyorum tekrar yerine katıyorum sabaha karşı tekrar bir uyanıyor Ama sabaha karşı Uyandıktan sonra da uyumuyor
Benimki de öyle artık korkmaya başlıyorum gece dediğiniz gibi güzel 2saatte bi kalkıp gözü kapalı bi şekilde uyuyor ama sabah 7 olunca akşama kadar uyumuyo uyutuyorum besige koyuyorum hop geri kalkıyo gündüz toplasan 4saat uyumuyo yarım yamalak oda iyice neyapcagimi şaşırdım
4 saay yine iyi benim bebek bazen 10 dk rn fazla 1 saat oda yarım yarım uyanaRak