Kolik bebekle nasil basa çıkılıyor

Kolik bebe nasil oluyor benim bebekte kolikmis . Belli bi satte gelince hic durmuyor . Sizler neler yapıyorsunuz ben evde tek kalinca ne yapmam gerek kucakdan baska bi yerde durmy

Bizimki genelde 4ile 6 arası durmazdı. Kucakta duruyorsa kolik mi oluyormuş . Kolik bebek hiç bi yerde durmaz :grimacing::grimacing: ben geneldi pilates topu üzerinde zıplama yapıyordum. Şarkı söyleyip dans ediyordum.Sessizce kulağına konuşuyordum akıllı kızım güzel kızım seni seviyorum kızım vs.
Yada kucağıma alıp duşa giriyorduk birlikte .
( yaz bebeği olduğu için her gün duşa giriyorduk)
Öyle öyle geçti şimdi 5 aylık şükür geçiyor ama sabrederek annesi.
Bide dua aç dinlet yada kulağına oku . Sen ne kadar sakinsen o hissedip sakinleşiyor .

1 Beğeni

İlk kizim kolikdi battaniyeye koyup sallardik o sekilde uyursa rahatliyodu onuda bi teyze soylemisdi battaniye ye koyun sallayin diye bide arabada susuyodu :expressionless:

1 Beğeni

Kac aylik oldu.tv intrrnetten sac kurutma makimasi sesi ac sesi fullr yani yarim kizin sesini bastirsin gezdir evde susuyor yada salla hizli gecer insallah bizdede ayni saat aksam 8 ile 10 arasydi suan hafifledi gibi cok sukur 4. Aya girecegiz dene istersen gaz ilaci kullaniyorum alti damla biraz pahali damla 600 lira ama iyu geliyir sanki doktor naparsaniz ne kullanirsaniz kullanin gazi illaki olur demisti

1 Beğeni

Gerçekten bir çözüm yolu varsa banada söyleyin hiç durmadan ağlıyor kucağımda susuyor dalıyor yatağına koyunca başlıyor ağlamaya masaj yapıyorum karnına gaz damlası kullanıyorum hiçbirşeu fayda etmiyor

1 Beğeni

Bende 400 tl verdim . Gunde 7 damla sıkıyom . Ama ise yaramiyor …

Valla arkadaşım bana demiştiki neyaptıysam fayda etmedi koliğin bi süresi var bebek o aya girince bıçak gibi kesiyor dedi hakkatende öyle oldu. 6 aya kadar çektim. 6 ay doldu bıçak gibi kesti şükür bitti gazını mazını rahattça çıkaeıyor. 7 bçuk aylık nohut bile yediriyorum

Bilmiyom benim kiz 2 gundur sakin​:see_no_evil:

1 Beğeni

Kaç aylık

1 Beğeni

18 gunluk

1 Beğeni

Daha küçükmüş kolik olup olmadığını zamanla anlarsın

Bizde 2 aylık olduk uykusuzluk yorgunluk halsizlik hala devam ediyor hiç bir gaz ilacı da işe yaramıyor dünya kadarda para verdik

1 Beğeni

Kırkı çıkınca biraz rahatlar. Sizinki şuan çok küçük kolik değildir belki

1 Beğeni

Olabilir insAllh degildir .

Doktor bana cok ucuz bi gaz damlasi yazdi ise de yariyor ama 2 tane damla kulaniyim ben .

Hangisi acaba bide çok merak ediyorum eskiden nasıl bakıyorlardı bebeklere anneannem diyor sizin gaz dediğiniz şeye biz sancı diyorduk imamın yanında kesiyorduk sizin gibi 7,24 bakmıyorduk emizirip altını da eskiden laylon bağlarlarmış altına ısıtıkları topraktan koyup öyle yatırırlarmış nasıl öyle büyüdük anlamıyorum

1 Beğeni

Metsil gunde 4 defa ve 4 damla olcak sekilde kullaniliyor ama ben beebek durmayinca veriyom .bunu esim 20 tl almis .bide maxbiotic var 1 gunde 7 damla kulanilacak bunada 400 tl verdik.

Ben tek olunca kucağıma alıp lavaboda belden aşağısıni sıcak suyla yıkıyorum rahatlıyor. Eşim evdeyse komple yıkıyoruz her gün huysuz olduğu saat gelince. Yine iyi geliyor

Belki bir faydası olur diye açıklama yapmak istiyorum arkadaşlar bende doktora 2 gün çocuğum hiç durmadan ağlıyor diye götürdüm idrar tahlili istedi bişey çıkmadı bebeğim karnına doğru ayaklarını çekiyor ve durmayınca çocuğuma kolik dedi ve damla verdi sab simplex bu damlayla çocuğum dahada kötü oldu sürekli gazlı ıkınıyor kabız oldu yapamıyor normalde hep yapardı yaklaşık 8 gün kullandım ve iyi olması gerekirken daha huysuz çocuk oldu uyumadı yarım saat anca ben bu damlayı bıraktım çocuğumda huysuzluk kalmadı kabızlık kalmadı 2 gündür çocuğum çiçek gibi meğersem gaz damlası suni sancı veriyormuş ve çocuğum sürekli gaz çıkartmaya kaka yapmaya çalıştığı karnına sancı girdiği için huysuzlanıyormuş

1 Beğeni