Merhaba anneler sizlere bir sorum var bebeğim gazlı bir bebek ama gazı olmadığı zamanda gündüz sıfır uyku uyumuyor 2 aylık uyduruyorum onu 10 dakika zor hemen uyanıyor gece uykusunada direniyor akşam 10 da zornan uyutuyorum sürekli yemek istiyor emmek istiyor dinlenemiyorum hiç süt toplanmiyor ya bir bebek neden gündüz hiç uyumaz Allah aşkına varmı bunu yaşiyan hep kucakta gezmek istiyor bıraktığın an ağlıyor ne yapicam şaşırdım genel olarak gozlemlesigim de bir sağlık sıkıntısı da görünmüyor
Kolik olması için 1 hafta boyunca günde 4 saat ağlıyo olması lazım gaz yüzünden kolik değil o kolik olsa anlardın, benim bebeğim hem kolik hemde uyku sevmeyen bir bebekti içimizden geçiyordu
Doktorumuza sordum neden gündüz uykusunu sevmiyor gece uykusu kısa diye huyu bu dedi zorlamanın anlamı yok zamana bırak dedi öyle yaptım
Yok araliksiz ağlamıyor sadece bırakınca çok ağlıyor yani şaşırdım bende 2 ayliksin daha büyük adam gibi uyumamak ne gece 10 da zornan uyutuyorum bir de çok dakik 3 saat dolunca acıkıyor hemen doğduğu günden beri böyle hiç saatlerini aksatmiyor
Ayy benimle ayni durumu yaşayan var mı diye cok sorguluyordum ayni durum bende de var ne yapcami şaşırdım. Hic bir sey yapamıyorum. Babasında da durmuyor.
Bizimde öyle 1 aylık olduk kucakta duruyo yatagına yatırdıgım zamn aglıyor
Canım merhaba. Benim bebeğimde şuan 5 ylık geceleri sürekli kalköaya başladı kalkıyo ağlıyo ıkınıyo. Senin bebeğin büyümüştğr şuan. Kaç aylık oldu bebeğin şuanda uykusu nasl. Ve burda yazdığında uyumuyo geceleri demişsin nasıl devam etti bu süreç anlatırmjsjn