Koltuk altı kokusu

Selam arkadaşlar. Bazen koltuk altım terleyince çok kötü kokmaya başladı. Doğumdan sonra oldu. Duş da alsam dedorant da kullansam bir müddet sonra yine kokuyor gibi hissediyorum.psikolojik olarak çok rahatsız hissediyorum. Önerebileceğini doğal yöntemler varmı? Kusura bakmayın biraz kötü bi konu ama ne yapacağimı bilemedim

Hemen bundan alıyorsun ter kokusuna ve terlemeye elveda diyorsun

Ben Tereson diye koltuk altı spreyi kullanıyorum. Bende cok etki ediyor. Tavsiye ederim. Gratiste satılıyor

Bende de aynı şeyler oldu acaba neden bilen varmı?

Özellikle emziren annelerde djaa çok görülüyor sanırım. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Maalesef :cry:

Ben ergenken yaşadım çok bu durumu sonra kükürtlü sabun kullanmıştım geçmişti belki hala işe yarıyodur deneyin derim çünkü deodorantlar geçici çözüm sağlıyodu sadece

Ben de dogumdan once cok az terleyen ve ne kadar terlesem de hic kokmayan biriydim, dogumdan sonra hem daha cok terlemeye hem de terim kokmaya basladi. Umarim emzirme donemi sona erince normale doner :frowning:

Ayy benim de öyle oldu doğumdan sonra sürekli banyo yapar oldum :smiling_face_with_tear: Deotak yıllar önce kullanmıştım ama içinde alüminyum var maalesef onun için bırakmıştım. “Bir doktor bir kimyager” markalı menekşe kokulu doğal bir roll on kullanıyorum hamilelikte onlara sorup kullanmaya başladım. Teri önlemiyor ama kokuyu alıyor baya.

Ben de cok terleyen bırı degıldım hatta yuzumde hamılelıkte lekelenme oldu bırde gunes yanıgı krem kulansamda gecmedı bana dogumda terledıkce yuzunu sıl havluyla dedıler ınanırmısnız gram terlemedım. Koltuk altım eskıye gore bır tık kokuyor gobı ben bu roll on kullanıyorum hem kuru hem mıs gibi kokuyor onerırım :blush: