Tabi atarım
İyi yapmissin canim ortunce resim at tabiki sende
Bu eski hali
Bu da yeni hali. Henüz tamamlanmadı yaslanma minderi özel ölçü olduğu için henüz hazırlanıp gelmedi. Onlar gelince de paylaşırım sizinle .Ama bu kılıflar standart olduğu için hemen gönderdiler. Berjerler de pek güzel durmadı ama biraz idare edeyim bebiş büyüyene kadar zaten sonra mobilyaları değiştirmeyi düşünüyoruz. Doğu görevinden batıya geçerken eşyalarımızı satıp gittiğimiz yerde yenileyeceğiz inşallah Allah kısmet ederse ![]()
![]()
Ama kumaş kalitesi falan güzel kayma yapmıyor. Zevkine uygun olan arkadaşlar değerlendirebilir
Koltuk kaplama oluyor bu dimi toplam ne kadar tuttu eşim de yapalm dedi snra vazgeçti fiyat bilmediğinden
Kaplama dediğiniz kendi kılıfının sökülüp yeni kılıf dikilmesi mi döşemeden mi bahsediyorsunuz bilemedim ama bu tam giydirmeli kılıf arkası da tamamen kapanıyor. Uç kısımlarında lastik var. Kirlenince çıkarıp yıkanabilir ![]()
Çok şık olmuş güle güle kullanın
Kadife gözüküyor öyle mi ? Nasıl memnun musunuz ? Kayma oluyor mu ?
Çok teşekkür ederim
İtalyan süet kumaş kayma olmuyor hatta misafirim vardı yatılı olunca üzerinde yattı ona rağmen kaymadı. Ben beğendim tavsiye edebilirim.
Annemin instagrami var ben sosyal medya kullanmıyorum oradan bakayım bende , annem koltuklarına istiyordu:)
Bu arada alakasız ama 14 metre koridorli ev bu ev dimi![]()
Trendyolda da satış yapıyorlar ama yaslanma minderi orda yoktu onu özel ölçüyle yapıyorlar o yüzden bende instegramdan sipariş verdim. İnstegramdan bir şey almaya tereddüt ettim güvebilir miyim diye ama sorunsuz geldi.
Evet burası oturma odası ![]()
Teşekkürler esoş bakacağım ![]()
Oğluşun için o koridorda güzel yakalamaca , top oynarsınız annesi
güle güle büyüt ins
Rica ederim ne demek umarım sizde memnun kalırsınız
Amin inşallah hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün ![]()