Merhaba arkadaşlar Asil büyüdükçe iyice yaramaz oldu ve koltuk kılıfına ihtiyacım olmaya başladı. Sürekli koltuk yıkamam mümkün değil en azından kılıfınj yıkarım diye düşündüm. İnstegramdan @sahaneev.tekstil den kılıf siparişi verdim. Trendyolda da satış yapıyorlar fakat yaslanma minderi orda yok özel dikimi instegramda yapıyorlar.
Bir de kırlent kılıfına ihtiyacım var kırlentlerim 45×45 ebatında ona uygun bulamıyorum. Punch veya iskandinav tarzı istiyorum. Aranızdan punch yapan veya alip da memnun kaldığınız bir site önerebilecek arkadaş var mı?
Burada koltuk ve kırlent kılıfı önerilerimizi fotoğraflarını paylaşalım çünkü çoğumuzun ihtiyacı oluyor
Trendyoldan yakın zamanda koltuk örtüsü aldım, çokta beğenerek aldım ve baya kaliteli ..Satıcı Lusso Stile, yastık için trendyldan soruma cevap alamayınca Instagram’dan yazdım ve özel ölçüde yastıkta yaptığını söyledi ben şimdilik yastığı erteledim ama örtüden memnunum.Kirlent kılıfı da aynı satıcı satıyor guvebilir ve alınabilir, çok fazla seçenek var bakmanızı öneririm
Burada koltuk kılıfıni övdüm ya elimde kalirsa şaşırmam, maşallah dediğimiz malum 3 gün zor yaşıyor ![]()
![]()
![]()
![]()
Ay çok güzelmiş bizde alalım ![]()
Alın arkadaşlar ben kefilim, çok mağaza gezdim hep uyduruk kumaşlardi bu baya kalin zaten kendini belli ediyor hemen, yorumlara güvenerek aldım biraz diğerlerine göre pahalı ama uçuk bir fiyatta değil sonuçta sürekli alınan şeyler değil ![]()
Teşekkür ederim hemen bakim ![]()
Çok güzel görünüyor ![]()
Bir şey olmaz inşallah ya güzelmiş maşallah diyelim ![]()
Bende giydirmeli koltuk kilifi kullaniyorum yika gecir koltugun kendisi gibi oluyo ben alali 4 yildan fazla oldu cok memnunum şuanki modelleri daha guzel tabi
Merhaba Tülay hanım link atarmsiniz
Günaydın zeytul, hanım deyince bir tuhaf hissettim Tülay de direk bana arkadaş gibi olduk burada sonuçta, link paylaşıyorum satıcının profiline girip istedigin ölçü, renk, model var mı diye bakabilirsin, farklı ölçüde birşey istersen de instagramdan yaz geri dönüş yapıyor
Bende tam giydirme kılıf sipariş ettim inşallah güzel olur. Örtü olarak kullanırsam kayar asil sürekli çeker bozar düzgün durmazsa da süreklj elim üzerinde olur sıkılırım. Eskiden bir şey biraz yamuk dursun kaysın hemen düzeltirdim şimdi ev göçüyor ![]()
![]()
Evet kışlıkmış ama çok güzel görünüyor.
Nereden aldınız acaba? Hayırlı olsun. Ben de bir türlü alamadım daha. Bohem model tüm giydirme bakıyordum.
Bohem değil de italyan süet aldım. Bugün gelecek kargodan mesaj geldi. Gelince hemen deneyeceğim size de fotoğraf gönderirim. İnstegramdan sahaneev.tekstil den aldım. Trendyolda da satış yapıyorlar ama benim üçlülerin yaslanma minderi var onlar için özel ölçü yapıyorlar o yüzden Instagram dan sipariş verdim.
Bende ilk kez aldım inşallah memnun kalırım
Bende ne zamandır almayı düşünüyorum gelınce fotoğraf atarmsn kalitesi falan nasıl ona göre alırım bende
İnsallah petek desenliden almamissindir canim o kultukda durmuyo