Konak nasıl gecer

Merhaba guzel Anneler​:lady_beetle:
8.5 aylik kizim dogdugunda konagi yokdu ama bu ara konak oluyo hep zeytinyagi surdum sacina az once yikadim.ince taraklada taradim kabardi iyce kotu oldu cikmiyo cocugun ayaklari burusdu sudan ben sacini tariycam.diye​:neutral_face: bu nasil gecer

1 Beğeni

zaten kabarmis canim 1 2 yikamalik hali kalmis konak sampuani al hemen 2yikamada döker canim

1 Beğeni

Hiç elleme ben kepek gibi olanları sadece tarayarak doktim birde deriye yapışıp yağlı olanlar var onlara çok takmıştım bakımsız gibi duruyordu ama kendi kavliyor şimdi onlarda 6ay14 günlük

1 Beğeni

Benimde sonradan çıkmıştı bir iki kez zeytinyağı ile beklettim taradım sonra tekrar çıkt,ıen son kendi haline bıraktım geçti .Sadece banyoda o kısmı biraz fazla ovalıyordum o şekild zamanla kendi kendine kalktı sonrada çıkmadı daha…

1 Beğeni

Oyle sampuan varmiydi valla bilsem ugrasmazdim canim eczaneden mi alicaz

1 Beğeni

Cok kotu duruyo canim valla dün köydeydim iki kulak bagladim sacini valla tarak olsaydi orda yikiycakdim bebeyi kabardikca saca dolandi arindiramadim da kurumu tarasam bide

Bende anlamadim canim hic yokdu bi ara azcik olmusdu annem zeytinyagi surup temizlemisdi hemen gecmisdi simdi daha kotu oldu tarayinca yarin bidaha yikayim bakim olmadi konak sampuani varmis ondan alirim artik

Benim kızımın da sonradan çıktı, geçen gün farkettim ben bebeyağı vardı elimin altında hemen onu sürdüm ve bol bol taradım konak tarağıyla. Konak tarağı mı kullandınız siz de? Taradıkça daha çok çıktı sürekli tarağın üstündekileri alıp tekrar telrar taradım sonda da normal şampuanıyla yıkadım hiç bir şey kalmadı. Ama çok taradım ben de

Bebek yagi hic aklima gelmedi sabah bide onla deneyim canim konak taragidami varmis valla bilmiyodum. Hani erkekler cebinde gezdirir kucuk bi tarak varya ondan var ince tarafiyla taradim

Bence o tarakla yeteri kadar çıkmıyo, kızım doğduğunda kaşında konak olmuştu saçında değil de. Onu ne yaptıysam çıkaramamıştım sadece konak tarağıyla çıkmıştı. Uygun da bişeydi 5 6 ay önce 50 tl ye almıştım e bebekten. Onunla çok rahat çıkıyor gerçekten çok ince bi tarak bit tarakları gibi.

1 Beğeni

Ay cok sagol canim suan cikamamsa anca hafta sonu bi bakiyim bende

1 Beğeni

Islakken daha çok yapışır zaten kuru iken tara

1 Beğeni

Bioderma şampuan alın tek seferde gidiyor Trendyol da var mavi dışı benrk şampuanı olarak geçiyor

1 Beğeni

evet canim

1 Beğeni

Bizde mustela şampuan kullandık kızımda zeytinyağı konak tarağı temizlemek için hiçbirine gerek kalmadı mustela çok iyi geldi

1 Beğeni

Tesekkur ederim kizlar once konak taragini bi deniycem dun bakdim da cok.memnun kalan var bikerede temizliyomus olmadi sampuan alicam

Hindistan cevizi yağı deneyip tarayabilirsin canım.. benim oğlumun da konağı vardı bir de doktorumuz söyle bi yorum yapmıştı 8 aya kadar geçmezse alerjik bi durumu olabilir diye belki ek gıda ile bir şeye alerjisi de olabilir bi doktorunuzla da konuş

1 Beğeni

Her banyodan sonra tara kepek taragi ile ucu sivri olmayan hafif hafif yoksa kanatirsin

Tarağı denediniz mi nasıl sonuç aldınız :cherry_blossom:

İlk denemede gecdi cok sukur

1 Beğeni