Konak sorunu

Kizlar konak temizliği nasıl yapıyorsunuz 50 günlük olduk yeni yeni konak oluşmaya başladı

Babyjem markasının konak tarağını aldım önce bastırmadan kuru tarama yaptım sonra zeytinyağı sürüp taradım. Banyo yaptırdıktan sonra da cildi kurumasın diye parmak uçlarımla azıcık daha zeytinyağı sürdüm ilk seansta baya azaldı bir iki defa daha yapcam biter diye düşünüyorum

1 Beğeni

Bende aynisini yaptim bitti gibi neredeyse 1 sefer daha yapicam tamamen temizlenir

Zeytinyagini sürüp yarım saat bekliyorum havalar soğuk diye Şapka takıyorum ben o bekleme sırasında Daha sonra sık tarakla Tarıyorum konak tarakları var eczanede ama çok pahalı 500 seri 400 TL dediler bu bir şampuanların içinde çıkan taraklar da olur ben Gratis‘ten aldım sıktarak onunla yaptım hiçbir şey kalmadı

Benim oğlumda da oluştu konak baya yoğundu iki defa zeytin yağı sürdüm taradim hala biraz var eczaneden aldığım konak için onu da bir gece bekletmek gerekiyormuş uygulamadım zeytin yağını bir kez daha şurup bekletip tararsam geçer heralde artık

Civilden konak tarağı almıştım bir de zeytinyağı sürdüm yarım saat bekletip konak taragiyla taradim hiç kalmadı zeytinyağı akşama kadar beklettim taradım bı sorun olmadı bı daha da tekrarlamadi

Kızımda baya artmıştı olduğunda mustela konak şampuanı ile düzenli yıkadım ve konak tarağı ile de düzenli taradım. Hepsi gitti bir daha çıkmadı.