Konakla birlikte sac koku gelmesi

Dun konaklari taradim onla birlikte saclar kokten geldi boyle bi durumla karislasan var mi tekrardan sac cikar mi

Yağlayip taradin değil mi

Anne karnında olan saçlar dökülür yerine yenileri gelir canım

1 Beğeni

Sık sık yıkayın bebeğin başını geçer inşallah

1 Beğeni

Bana annem kayınvalidem hep konak olmasın diye sık sık yıka başını da yumuşak bi lifle yıka dediler öyle yaptım şu an 4 ay 10 günlük maşallah hiç olmadı bizde

Benim bebektede var tarak mi yaptı böyle zeytinyaglayip bekletip banyo yaptırıyorum tarak almadim henüz

Benim kîzıminda ayni oldu yağlamıştım, yeni saçları geliyor

Benim oğlumunda aynı böyleydi bende zeytinyağlı yağıyla yağladım biraz beklettim sonra konak tarağıyla hafif taradım hemen döküldü konaklar sonra yıkadım gitti gene biraz var sürekli yıkayamıyorum ve saçları döküldü kel kaldı ama yerine saçları çıktı maşallah güzel oldu zaten dökülen saçları tüy gibiydi

1 Beğeni

Bide tararken korkuyorum bıngıldağı var orda kalp gibi atıyor zarar veririm diye çok hafif tarıyorum

Merak etmeyin yenileri daha güzel gelicek

Konak tarağı olmadan temizlenmiyor.
Bebeğim de hala bu sıkıntı geçmedi. Doktoru saçları iyi durulanmiyor olabilir dedi.O kadar sıkıcıydı ki ben saçlarını sıfıra vurdum hala devam ediyor.Teni çok hassas her ürünü kullanamiyorum hindistancevizi yağ sürsem de hala problem devam ediyor.
Bebişi babası balığım diye seviyordu çocuk pul pul deri atiyor resmen :roll_eyes:
Tarak muhakkak alın derisi nefes alsın saç zaten dökülecek zamanla.

Iyi bari ya sevindim icim rahatladi

Evetcok kalin ve yapisikti konaklari taradikca saclari gitti soydukca

Geçen doktora sordum abartılacak değil dedi zeytinyagla banyo yaptır dedi öyle devam ediyorum bnde

Doğum sonrası saçların dökülmesi çok normal tekrar çıkıyor merak etmeyin, Le Natura Konak Önleyici Bakım Setini kullanın hem şampuanı çok iyi geliyor hemde fırçası yumuşacık ve etkili.

Aynısı oldu çocuğum tüpçü fikrete benzedi resmen :rofl:

1 Beğeni