Konya da yaşayanlar yardım

Kızlar eşimle aile terapisine gitmeyi düşünüyoruz Konya da yaşayan, kendisi yada bir tanıdığı aile terapistine gitti mi bana önerebileceginiz klinik ve Dr var mı ? Birde üniversite hastanesinde oluyor mu? Ben hiç iyi değilim asamadığımız konular var inşallah birşeyleri düzeltebiliriz.

Konya’da yaşamıyorum ve tanıdığım sadece Aybike var , o da yazar gördüğünde eminim .

Umarım umduğunuz şekilde güzel sevgi ve huzur dolu hayat yaşarsınız , Allah yardımcınız olsun

Canım aynen bende konyadayım biliyorsun sen zaten hiç gitmedim ama gemini ye sordum sana ekran atayım yol belirleyici olur özel var devlette de yönlendirilmesi ile gidebiliyormuşsumuz

Bir de tavsiyem özel yerlere gidersen Google den ara yorumlarına bak yıldızına falan . Devlet biraz uzatıyorsun süreci ama Allah yardımcınız olsun yani evet zor durumlar çocuklar var anne baba figürü onlar içinde önemli yani senin ve eşinin ilişkisi ve gizli olan da çocukla kurulan ilişkimiz var evimizde aslında.

İnan bende problemler yaşıyorum ilahiyat mezunu din kültürü öğretmeniyim çocuktan dolayı çalışamıyorum şu an o bunalım buhranlar bende de fazlaca mevcut ama ne olursa olsun boşanmak Allahın sevmediği cinsten bir helal . Eşini seviyorsan şans vermeye değer eski heyecanlar evet ilk zamanlar olmuyor yıllar geçiyor bencillikler girerse devreye işte o zaman insan tükeniyor bitiyor . Sosyal medya da da biraz bu yönde bir algoritma var etkiliyor yani bende öyle en azından :sweat_smile: her şey üstüne üstüne geliyor ama yuvayı kadın kurar derler ya tabi sen bir adım atınca eşin de atıyor çektiğin yere geliyorsa umarım güzel geçer terapileriniz biraz da destek olsun sana diye yazdım yanlış cümlelerim olduysa kusura bakma lütfen ama anlayabiliyorum seni sadece kendine iyi davran bebeklerinle ilgilen ve olabildiğince güçlü olmaya bak

Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :heart_hands:t2::pink_heart:

Allah razı olsun canım . Yok çok güzel kendini izah etmişsin evet hepimizin hayatında zor şeyler oluyor boşanmak kolay ama evlatlarım var seviyorum da inşallah toparlayabiliriz. Benim için dua edin . Rabbim seninde sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin inşallah canım.:palms_up_together:t2::pink_heart:

Amin seninde de inşallah canım zahmetsiz rahmet olmuyor. Bazı şeyleri de değiştirmekten çok karşımıza olduğu özellikleriyle kabul etmek her iki taraf için en ideali oluyor Allah ailenize geçim dirliği versin :cherry_blossom:

Öyle tabi canım ama tek taraflı çabalamakta insanı yıpratıyor ben çok yoruldum boşanmak istiyorum dedim eşim de bir kere olsun gel tedavi ol demedin hep bosanalım diyorsun dedi ama ben çok çabaladım hep ben toparladım o yüzden herşeyi benden bekliyor. Bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum ama deneyeceğiz . Amin inşallah canım cümlemize

En azından ben elimden gelen her şeyi sonuna kadar yaptım dersin , deneyin canım umarım her şey güzel olur

Ablam gitmişti iyi geldiğini söylemişti ama inanın ismini hatırlamıyorum. Hatta instgram sayfası var adamın tanınan birisiydi bulursam yazacağım

Kesinlikle öyle ben elimden gelenin fazlasını yaptım yapıyorum da .amin inşallah canım teşekkür ederim

Ay bulursan çok sevinirim yani memnuniyet olan bı yere gitsek daha iyi olur bilmeden birine gitmek istemiyorum inşallah güzel sonuç alırız .

Mehmet Filiz diye bir doktormuş ama hiç bulamadım adamı belki biliyorsunuzdur.Yardımcı olamadım kusura bakmayın​:smiling_face_with_tear: İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz

Teşekkür ederim yine de . İnşallah canım sağolasın