KornUnma yönteminiz nedir

Arkadaşlar selam post açmıştım daha önce ben cevaplayamadan sizi tartışma çıkmış kapatılmış şaka gibi :sweat_smile:

neyse doktora gittim spiral takalım dedi ama ben korkumdan taktıramam dedim impilantında takması kolay ama çıkarması zahmetli olduğunu söyledi, impilantda hormonlu hap da hormonlu ,
hapı kullanmamı önerdi diana reçete etti yarın kullanmaya başlayacağım kullanan var mı aranızda yan etki yaptı mı tüylenme kilo alımı vs

Neden illa sen bişey yapmak zorundasın ki ben hiç hap kullanma taraftarı değilim eşin korunsun

Ben dianayida kullandım oda malesef vucütta su tutuyor ve kilo yapıyor yazz isimli doğum kontrol hapini kullaniyorum uzun zamandır onda hiç bir sorun yaşamadim

Ben uzun zamandır spiral kullanıyorum. Takması yada çıkarması zor değil hatta ikinci spirali takarken anlamadım bile. Doktorum bitti kalkabilirsin dediğinde şok olmuştum. Bir dönem yazz doğum kontrol hapını kullandım kilo vs hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama ben kullanmayı bıraktığımda 300 TL’ye yakın bir fiyatı vardı. Fiyatlar günümüzde eminim daha çoktur.

Merakımdan şimdi baktım :joy: 430 ila 580 TL arası fiyat oynuyor