Sezeryanla doğum yapmak durumunda kaldım 2 hafta oldu korse ne zaman kullanılmalı onu bilemedim
İlk günden kullanmaya başlamalısın canım.
Hem yürürken yardımcı oluyor hemde karnı toparlıyor
Canım vallahi benim doktorum sezaryende de normal doğumda da 20-25 gün geçmesi lazım dedi ondan sonra kullanmanızı tavsiye ediyorum dedi çünkü rahim sarkması idrar kaçırma gibi yollara açıyormuş çünkü korse sıktığı için rahim kendini toparlamıyormuş daha çok salıyormuş ileri yaşlarda idrar kaçağı işte lider torbası sarkması falan oluşturuyor dedi o yüzden dedi 20 ya da 25 gün geçmesi lazım dedi mutlaka ondan sonra dedi istediğin şekilde istediğin tarzı korse kullanabilirsin demişti bana beni doktorum bunu söyledi ama sen gene şey yapmak istiyorsan kendi doktoruna danışabilirsin
Benim doktorumda hemen kullandırdı korseyi karın sarkmış olduğu için korse sabit tutuyo acıyı hafifletiyo gerçekten bide topluyo karnı rahmi
Ama medikal korse benim dediğim.destekli olandan
Sezeryandan sonra hemen kullanmalisin canım göbeğin dikişlerine baskı yapmaz ve acın hafifler ![]()
Benim 17 gün feln oldu da doktorada sormadım işin açıkçası zaten yapıştırma bı izim var dikişim yok kontrol etti iylesmis dedi o zaman kullanmaya başlayın artık ![]()
Soyluyim bı demiyim bunuda normal giymeli korse skti biraz bide bunu demiyim nasıl olcak