Aynen benden ona cesaret edemedim benim şöyle düşüklerim ve ölü doğumum var 6.yidogurdum yaşayan üç çocuğum var doğumda sordular aslında ama baglatmadim birde gebelikler riskli kan pihlasmasi var bebeklerim Karnımda öluyor biranda olunca da kan durmama riski var ortanca kızımda kan sulandırıcı kullanıyordum 7 aylikken sancilandim erken doğum yaptım iğne vurundugum için doğumum riskliydi kan durduruamam gibi ihtimal var dedi doktor baydilar bebeği öyle aldılar kafam karışık o yüzden
Seninki de mecburiyet senin ve bebeklerinin sağlığı söz konusu mesela
Aynen sezaryan oldum iki defa sordular bağlayalım diye eşimden falan izin istemediler doğum esnasında doktor bak acmisken bağlayalım diye sordu ama kabul etmedim günah diye şimdide kararsızım hala kapalı ameliyat la oluyorsa bu bağlama işlemi iki yaşına falan değsin düşünürü.
Görümcem 3. Sezeryani oldu kadın bağlatmak istedi eşi izin vermiyorum dedi doktor girdi araya 4. De ölür onun sağlığı önemli diye adam kabul etti bağladılar
Benim tek kızım var sezeyanda yalvardım resmen bağlamadı doktor yaşın küçük diye 40 kontörlümde başka bir doktora gitmek zorunda kaldım oda bağlayamam yaşın küçük dedi mecburi olmadığı sürece doktorlar da karşı çıkıyor
Allah Allah bana doğumdan once sordular kağıtlar falan imzaladım hayır dedim doğum esnasında iki defa tekrar doktor sordu yine hayır dedim o esnada evet desem baglayacakti eşimi rızasını beklemezlerdi herhalde ameliyathaneye çağırıp
Doğum esnasında soruyorlar aslindA eltimede sorulmuş sezaryan dan önce aynı şekilde onund ikinci çocuğuydu oda aynı hastanese dogurdu ikimiz de 31 yasindayiz sezaryan soruluyor mutlaka siz sonradan basvurmussunuz belki ondan
Bı yakınimda üç tane normal doğumu var oda sonradan basvurmjs 35 yaş alto olduğu için kabul edilmemiş
Yok yok doğum esnasında da istedim hatta doğumdan öncede diyordum kendi doktoruma söyledim kabul etmedi yaşın küçük dedi sonra başka doktora söyledim ona aynısını kendi tercihinle yapmıyolar hemen
Aynen banada yaşın küçük 3 cocuk olmus yeter baglat dedi doğumdan sonra ebeler 32 yasindayim
Benimde normal 3 ude dediğim gibi sarkma var doktor kendi dedi ameliyatta bağlayalım mi diye
Benim ilk kızım çok zor gebelik geçirdim ve bi tane yeter düşünüyorum diye istedim 26 yaşındayım bağlamadılar spiral önerdiler ondan da ben korkuyorum kaldık öyle bakalım umarım kazayla bişey olmaz
İğneler var mis 3 aylık falan yada deri altı koldan implantlar varmış onları arastirsaniz
Korkma beş dakikalık bişey dayabilmayacak bişey değil daha önce alttan miayne olduysan o kadar sürüyor
Ya ondan değil de hormon değişikliği yapıyor dediler ondan korkuyorum adet düzensizliği vs
Yok hormonlu değil normam bakır takilirsaniz hormonsuz zaten sadece kanamayı artiriyo bazilarina hiç bişey yapmıyor bünye meselesi tabi eşine guveniyorsa. O korusun ben guvenemiyorum
Güveniyorum çünkü ikimizde düşünmüyoruz ama insanlık hali işte korku oluyor hep içimde bakalım biraz daha bekliyim de detaylı bi araştırma yapmam lazım teşekkür ederim