Kızlar 40 im çıktı korunma yöntemi olarak spiral taktirmayi düşünüyorum varmı kullanan ya da başka korunma yolları hakkında bilgisi olan
En garantisi kola takılan var ya o bacım onu duydum bn…
Bu 3. Bebeğim 3 undede 40 sonrası spiral taktırdım bende kayma vs olmadı ilki 1.5 sene kaldı kendim cikarttirdim 2. Si 7 sene kaldı yine kendim cikarttirdim şimdi kine 7 ay oldu bebeğim 2 yaşına girince rahim sarkmasindan ameliyat olacam duruma göre tüpleri bağlatmayı düşünüyorum bakalım
Çıkardıktan sonra tekrar gebe kalmanız ne kadar süre aldı acaba
Bende duydum ama çevremde takanlar uzun süre kanama yaptığını söyledi emin olamadım
Eltim takdirdi adet duzensizlihi warmis bazen uzun sure olmuyorm demisti
Dogumdan oncede kullandim 4 sene. Dogumdan sonra da takdirdim 3 ay oluyo bende miyom oldugu icin zaten kanamam cok oluyo ama spiral normaldede kanamayi cogaltiyo ve uzun suruyo gunu
Cnm kaşık agriisfs yapıyor mu sana acayip ağrılar giriyor bana adetlide değilim zaten lekeler ara ara oluyor enfeksiyonu yapıyor
İlkinde hemen o ay kaldım ikinci cikarttigimda da kaldım hemen ama kimyasal gebelik oldu ondan 5 ay sinra kaldım tekrar
Bende her ay düzenli geliyo en kotu 4 5 gün geciyo yıllardır aynı
Valla bacim benim belden asagisi zaten agriyo inan agri yapiyomu yapmiyomu bilemiyorum
Doğum yapalı bende öyle kan değerlerim düşük vitamin kalmamisj r
Sende varmı kaşık ağrısı
Adet olmadan bi kaç gün önce biraz oluyo adette çok az oluyor
Benimde ara ara oluyor kayboluyor neden anlamadım gitti adet öncesi olması normal yama benimki adet bitiyor bı hafta sinra ağrılarım başlıyor bide lekeler başlıyor
Yumurtlama döneminde normal canim
Onu bilmiyorum ama baya ağır oluyor agriis belime vuruyordu neuse öyle böyle idare edecem kocaya güven olmuyor belki daha sonra baglatiiririm
Herhangi bir sağlık sorunu yoksa bağlatmak caiz değil diye biliyorum
Esimin rizasi olursa baglatmak gunah degil rizasi olmadan habersiz baglatmak gunah
Eşinden habersiz zaten baglatilmiyo dinen değil kanunen suç sayiliyo o belirli bir hastalık yada mecburiyet yoksa günah onun haricinde ben 5 tane doğurdum yeter bana deyip keyfi baglanmiyomus ben çok araştırdım bu konuyu bende düşünüyorum çünkü bağlatmayı benim durumumda günah olmuyormus sebebide rahim sarkmam var ameliyat olmam gerekiyor doktor tekrar doğum yaparsan iyice sarkar ve rahmin alınmasına kadar gidebilir dedi o yüzden de çocuk olmasın diye bağlatmak istiyorum bu bir sağlık sorunu sayılıyor Muş mesela