Krem önerisi

Hanımlar merhaba 2.5 aylık kızımda kaslarinin arasında görseldeki şeylerden oldu. Bunun için önerdiğiniz bir krem var mı? Zeytinyağı sürüyorum ek olarak günlük kullanabilecegim bir krem de istiyorum

Benim bebeğimin de böyleydi, yanakları da daha kızarık egzama gibiydi mustelanın nemlendirici iyi geldi. Zeytinyağı kurutucu özelliğe sahip yağlardan bence onu sürmeyin. Daha çok konak gibi döküntülere iyi geliyor o. Bebeğinizin cildinin neme ihtiyacı var .

Sanki kaş arasına konak gelmiş gibi. Benim kızımın da böyleydi bebek yağı ile pamuk kaşlarına sürerdim bende . Konak sadece başta olmuyor ve hemen de kendini belli etmiyor. Bence siz bir ebeye de gösterin sağlık ocağındaki bilirler onlar da . Bebek yağı ve pamukla oyalayın minik minik devamlı yapmanıza son bulur

Bana da konak var gibi geldi, kızımın da oluyordu. Ben sadece zeytinyağı veya bebeyağı sürdükten sonra konak tarağıyla temizleyebilmiştim. Ama kuruluk da varsa doktora danışmanız güzel olur. Bebeğimin vücudunda belirli bölgelerde aşırı kuruluk olmuştu onun için farklı bir ilaç yazmıştı mesela doktor.

Mustela stelatopia yüz ve göz çevresine uygun olan nemlendirici var onu kullanabilirsiniz

Yorumunuz için teşekkür ederim dikkate alacağım

1 Like

Çok haklısınız ebemize de sorayım ona göre yol çizeyim teşekkür ederim yorumunuz için

1 Like

Saçında da konak olmuştu zeytinyağı ile bir kere temizlemistim bida olmamıştı bunu da bir araştırayım dediğiniz gibi

Bu kremi alıp deneyeceğim teşekkür ederim

Bioderma Atoderm çok iyi tavsiye ederim

Araştıracağım hemen teşekkür ederim :pink_heart:

Rica ederim geçmiş olsun

1 Like