Kreş hakkında

Bebeğim şuan 19.5 aylık sosyal hizmetlerle kreşe vermeyi düşünüyoruz babasından ayrıyım velayet bende işe girmek zorundayım bütün herşeyi borçlanarak yapıyorum evin kirası vs artık işin içinden çıkılmaz bir hal aldı 2 yaşını bekleyecektik aslında uzmanla görüştüğümde bu hafta tekrar görüşmeye gideceğim. Bu konular hakkında bilgisi olan varm bu aylarda kreşe verilen bebek alışırmı kafamda çok sorular var bilen birileri varsa yardımcı olurmusunuz Ankara da yaşıyorum

Canım benim arkadaşım çalışıyor bı kreşde. Onun öğrencileri 12 aylık bile var. Grup grup yapmışlar her yaş grubu bir ogretmende. Küçük yaslara daha çok gündüz bakım evi görevi görüyor. Uyku saati oyun oynama yemek yeme falan öyle. Yani Ankara Büyük yer vardır orada bu yaş grubunu alan arastir.

Eymenin gittigi kreste bebekler bile var az da degil bir suru fazlasiyla uyum sagliyo

Eymen hafta sonu bile gidecem diye tutturdu zor ikna ettim.

1 yasinda asagi yukari yazildi bir sene sonra felan alindi.

Konusma si da ilerledi ogretmeni cok guluyo hic susmuyodu.

Bide gecen ne oldu cok komik abisi birakti ogretmene bu benim abi demis hakanin adini abi zannetmis hakanda anlatmis gulerek ogretmene isin aslini hahah cok guldum

Umarım bizimkinde güzel geçer hiç kimseyi görmüyor benden hariç birsz zor süreçten geçtik kimi görse feryat figan ağlıyor umarım o saatlere denk iş bulabilirim